ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Βαραίνει κι άλλο το κλίμα για τον Ευαγγελάτο στον ΣΚΑΪ

Nέα σύννεφα στιςσχέσεις του Νίκου Ευαγγελάτου με τη διοίκηση της τηλεορασης του ΣΚΑΪ μετά την άρνησή του να αλλάξει ώρα προβολής το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει. Η στάση Ευαγγελάτου βάρυνε περισσότερο το κλίμα στις σχέσεις του παρουσιαστή με τη διοίκηση και τη διεύθυνση του καναλιού, καθώς έβαλε ανέβαλε και πήγε πίσω τα σχέδια για τη γενικότερη αναμόρφωση της ενημέρωσης στο Φάληρο.
Η σκέψη του διευθυντή Σταμάτη Μαλέλη και των λοιπών στελεχών του ΣΚΑΪ ήταν να μετακινηθεί για τις 18.00 η ώρα έναρξης του δελτίου ειδήσεων που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ο παρουσιαστής όμως εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του καθώς η αλλαγή της ώρας.. 
θα τον έφερνε απέναντι στη σύζυγό του, Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία έχει εκείνη την ώρα εκπομπή στην τηλεόραση του Star.
Το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις του Νίκου Ευαγγελάτου με τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο, δείχνει μετά βεβαιότητας ότι η σχέση των δυο πλευρών θα οδηγηθεί στο τέλος της, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας που προβλέπει το (δεσμευτικό) συμβόλαιο.