ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Οι αναλώσιμοι «μικροί νέγροι» της Ελευθεροτυπίας

Το μαύρο 2012, όλα τα στελέχη της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» που δέχτηκαν να λάβουν το χρίσμα του διευθυντή από την κυρία Μάνια Τεγοπούλου έφυγαν κακήν κακώς, με απίστευτες καταγγελίες. Πρώτη η Κύρα Αδάμ, η οποία αποχώρησε στις 3.4.2012, καταγγέλλοντας ότι δεν έγινε δεκτή η πρότασή της να αποζημιωθούν οι απολυόμενοι! Λες και είναι στο χέρι του εργοδότη να το κάνει ή να μην το κάνει.
Ακολούθησε ο Βαγγέλης Παναγόπουλος, ο οποίος δέχτηκε τον Δεκέμβριο του 2012 να συνεργαστεί με το εκδοτικό δίδυμο, με καταγγελίες μάλιστα κατά της «Εφ.Συν.», αλλά λίγους μήνες αργότερα αποχώρησε κακήν κακώς όταν κατάλαβε ότι, εκτός από τους άλλους, ο κ. Χάρης Οικονομόπουλος δεν είχε σκοπό να πληρώνει ούτε εκείνον. Με επιστολή του απείλησε μάλιστα ότι αν χρειαστεί θα..  καταφύγει σε «ακραίες αλλά νόμιμες λύσεις», ότι θα ενημερώσει για τον εργοδότη που χρησιμοποιεί τον μανδύα «Ελευθεροτυπία» και θα επεκταθεί «εκτός από τους πολιτικοδημοσιογραφικούς χώρους και στους τραπεζικούς, νομικούς και διπλωματικούς».
Τελευταίο κρούσμα του παιχνιδιού με τους αναλώσιμους δέκα μικρούς νέγρους της οδού Μίνωος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος-Τετράδης, ο οποίος επέστρεψε ως «σωτήρας» τον περασμένο Ιούλιο και έφυγε τρέχοντας τον Δεκέμβριο, αφού διαπίστωσε «παρεμβάσεις» του Οικονομόπουλου.(- Δ. Ψαρράς / Εφ. Συν.)