ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Είναι ύβρις για τον Ευαγγελάτο να λέει τα ζώδια και να μαγειρεύει...

...ενώ για τον Κωστόπουλο, «αυτό του πρέπει στα 60 του»;
-Τι απάντησε στους «Εισαγγελάτους» ο παρουσιαστής

«Στράβωσε» η Τατιάνα Στεφανίδου με τον  Θέμο Αναστασιάδη (ήταν καλεσμένη στο «Όλα Τρέλα») όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε «για ποιο λόγο δεν έχουν κάνει μαζί με τον σύζυγο της Νίκο Ευαγγελάτο μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, όπως το άλλο ωραίο ζευγάρι, ο Κωστόπουλος με την Μπαλατσινού»!
Η Τατιάνα πειράχτηκε πάρα πολύ και απάντησε αφήνοντας αιχμές για τον Κωστόπουλο και το πρωινάδικό του: «Αυτό που λες τώρα είναι ύβρις για τον Ευαγγελάτο να πάει και να παρουσιάσει πρωινάδικο... Για όνομα του θεού! Είναι ύβρις για τον Ευαγγελάτο να λέει τα ζώδια και να..
μαγειρεύει...».
Οπως ήταν φυσικό κάποιοι αυτόματα έκαναν τη σύγκριση με το ζεύγος Κωστόπουλου - Μπαλατσινού κι αναρωτήθηκαν: «Δηλαδή τι έπαθε ο πρώην εκδότης που και τα ζώδια λέει  και μαγειρεύει και σχολιάζει το τι φοράει η Πάολα; Μια χαρά τα κονομάει κι αυτός και η γυναίκα του». "Μαγκιά, cojonατη κίνηση! Μπράβο" είχε σχολιάσει προς αυτή την κατεύθυνση ο Τζ. Καλημέρης όταν ανακοινώθηκε ότι ο Κωστόπουλος αναλαμβάνει το πρωινάδικο του Mega. Από την αντίπερα όχθη όμως, σοκ είχε προκαλέσει (στον Κωστόπουλο) τα όσα έγραψε ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου: «Αν το καλοσκεφτώ βέβαια Πέτρο μου, ακριβώς αυτο σου αξίζει στα 60 σου, καραγκιόζης για.. διανοητικά καθυστερημένες νοικοκυρές και θύματα Alzheimer's σε ΚΑΠΗ»...
O Πέτρος Κωστόπουλος φανερά ενοχλημένος με τα λεγόμενα της Στεφανίδου σχολίασε σήμερα στο Πρωινό mou: «Νομίζω ότι εμείς πρέπει να ντρεπόμαστε που πάμε στην κουζίνα, ενώ θα ήμασταν περήφανοι αν μπαίναμε στα σπίτια με κρυφές κάμερες... 'H θα ήμουν περήφανος ή χαρούμενος αν με λέγανε Εισσαγελάτο... Θεωρώ το θεματάκι άστοχο. Αισθάνομαι προσβεβλημένος με την Τατιάνα»!
 -  Διαβάστε κι αυτό: Ποιοί φθονούν τον Πέτρο Κωστόπουλο;