ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Θαύμα! Πλεόνασμα τεσσάρων εκατ. στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ

Nα λέμε και καμιά καλή κουβέντα, όχι μόνο δηλητήρια! Αυτά αναφέρει ο Χρήστος Ξανθάκης στη στήλη του στην Κ.Ε. και μας πληροφορεί πως το ΕΤΑΠ ΜΜΕ εμφάνισε πλεόνασμα 4.000.000 ευρώ για το 2013. Ενα μίνι θαύμα δηλαδή μέσα σε τόσο αντίξοες συνθήκες.
Μην ξεχνάμε ότι η είσπραξη του αγγελιόσημου είναι πλέον βαρύτατη και εξαιρετικά ανθυγιεινή απασχόληση, σε μια χώρα όπου οι πάσης φύσεως εργοδότες ούτε μισθούς δεν θέλουν να πληρώνουν. Και μεγαλύτερο ακόμη θα ήταν το πλεόνασμα του ΕΤΑΠ ΜΜΕ αν δεν υποχρεωνόταν να δώσει τμήμα των εσόδων στον ΕΟΠΠΥ. Σε γενκές γραμμές τα έσοδα του ΕΤΑΠ ΜΜΕ το 2013 εμφάνισαν αύξηση κατά 6,5% σε σχέση με το 2012, οπότε οφείλουμε (γράφει ο Ξανθάκης) κι ένα μίνι παράσημο στην επικεφαλής του, Γιώτα Αντωνοπούλου, που δουλεύει αθόρυβα πλην..
αποτελεσματικά.
zoornalistas: Στο χώρο των μίντια υπάρχουν πολλές επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα και τον ρόλο της προέδρου του ΕΤΑΠ ΜΜΕ. Κι αυτό σε σχέση με το πόσο υπερασπίστηκε την υπόθεση του αγγελιόσημου και όχι μόνο...
Δεν θα ήταν χρήσιμο να μαθαίναμε από που και πως ακριβώς προέκυψε το πλεόνασμα; Αφού οι εργοδότες δεν πληρώνουν, η είσπραξη του αγγελιόσημου γίνεται μετ΄εμποδίων ή καθόλου και οι εισφορές λόγω της κατακόρυφης άυξησης των ανέργων μειώθηκαν κλπ κλπ, πως το ΕΤΑΠ ΜΜΕ εξοικονόμησε τα 4 και πλέον εκατομμύρια; Και φυσικά δεν αμφισβητούμε ότι η Γιώτα Αντωνοπούλου δουλεύει, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα.