ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Στη φυλακή άλλοι δύο χρυσαυγίτες

Φασιστοειδή προπηλάκισαν δημοσιογράφο έξω από την Ευελπίδων μετά την προφυλάκιση Γερμενή - Ηλιόπουλου

Έπειτα από πολύωρη διάσκεψη, οι εφέτες-ανακρίτριες και ο αρμόδιος εισαγγελέας αποφάνθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής (επονομαζόμενος και Καιάδας) και Παναγιώτης Ηλιόπουλος κρίνονται προφυλακιστέοι για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.
Για την ίδια υπόθεση είναι κρατούμενοι οι βουλευτές Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.
Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση για την προφυλάκιση περίπου 150 χρυσαυγίτες συγκεντρωμένοι έξω από την Ευελπίδων, ξέσπασαν σε συνθήματα αποδοκιμασίας κατά των δικαστών και των..
δημοσιογράφων - προπηλάκισαν μάλιστα και τη δημοσιογράφο της ΔΤ.
Οι δύο χρυσαυγίτες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, όπου και θα διανυκτερεύσουν, ενώ την Κυριακή το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν στη φυλακή (πιθανότατα, στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού).
Ο τρίτος χρυσαυγίτης , που είχε κληθεί για το Σάββατο, Στάθης Μπούκουρας, τελικώς θα απολογηθεί την Κυριακή, στις 10 το πρωί, λόγω κόπωσης των δικαστών.
Η βασική κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι τα αδικήματα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, για τα οποία, πριν λίγο καιρό, η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας τους.