ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Tομπούλογλου!..

Νέες στενοχώριες για τον Σαμαρά και τη Συγγρού, χρονιάρες μέρες... Δεν τους έφταναν οι πλαστές πινακίδες του Λιάπη και η ανταρσία Πολύδωρα, τους ήρθε κατακέφαλα και ο εκβιασμός Τομπούλογλου. Το κακό για τη Συγγρού τρίτωσε μετά και τη σύλληψη (για δωροδοκία και εκβιασμό) του προβεβλημένου στελέχους της και προεδρου του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου, τον οποίο και έσπευσαν να διαγράψουν...
Ο Τομπούλογλου πιάστηκε έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 25.000 ευρώ που σύμφωνα με την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. απαιτούσε από ιδιωτική..
εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας προκειμένου να συνεχίσει σύμβασή της με το νοσοκομείο. Οι υπεύθυνοι της ιδιωτικής εταιρείας παρέδωσαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στον Τομπούλογλου και έτσι έπειτα από λίγα λεπτά οι αστυνομικοί, μετά από μία καλά οργανωμένη επιχείρηση, του πέρασαν τις χειροπέδες.
Η υπόθεση προκαλεί πονοκέφαλο στο Μαξίμου, από όπου είχε δοθεί εντολή για άμεση διελεύκανσή της, ενώ ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από το «Αγλαΐα Κυριακού» να παύσει άμεσα τον Τομπούλογλου από τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου.
Ο Τομπούλογλου είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και χρόνια πολιτευτής του κόμματος. Στις δημοτικές εκλογές του 1986, 1990 και του 1998, εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας, μεταξύ όλων των συνδυασμών ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 45% την πρώτη και 48,5% τη δεύτερη Κυριακή.
Στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και του 2004, ως υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών, συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό ψήφων (26.000 και 27.000) ενώ στους Δήμους Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας αναδείχτηκε πρώτος.