ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

O Σάκης Μπουλάς και οι κακοήθειες του διαδικτύου

«Σας περιμένω στην ανάστασή μου»

Τη δική του χιουμοριστική απάντηση έδωσε ο Σάκης Μπουλάς στην «είδηση» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες στη διαδικτυακή ζούγκλα και η οποία ανέφερε ότι ο γνωστός καλλιτέχνης... «πέθανε».
«Σας περιμένω στην ανάστασή μου στην Ακτή Πειραιώς», είπε από μικροφώνου ο Σάκης Μπουλάς, ο οποίος μετά την περιπέτεια της υγείας του, επιστρέφει στη σκηνή στην Ακτή Πειραιώς, μαζί με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Διονύση Σαββόπουλο και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Ο φίλος και συνεργάτης του, Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε για το θέμα στο πρωινό του ΑΝΤ1, αναφέροντας: «Ο Σάκης είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και αγωνιστής και θα είναι μαζί μας με τη δυναμική του. Κινηθήκαμε νομικά για τις κακοήθειες του διαδικτύου, αλλά συνεχίζεται η απρέπεια»...
Ο Ζουγανέλης πρόσθεσε πως ο Μπουλάς απάντησε, με το χιούμορ που τον διακρίνει, σε αυτούς που όχι μόνο τον «πέθαναν» αλλά είπαν και ποια μέρα... κηδεύεται, λέγοντας: «Σας περιμένω στην ανάστασή μου στις 13 Δεκέμβρη στην Ακτή Πειραιώς».