ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Βρείτε τις διαφορές


Τι λείπει
από την εφημερίδα
«Τα Νέα» που έχουν
σχεδόν όλες οι άλλες
στην πρώτη τους σελίδα;
Βρείτε τις διαφορές..

Απουσιάζει οιαδήποτε αναφορά σχετικά με το σκάνδαλο με τις μίζες για τα εξοπλιστικά! Μάλιστα στις εσωτερικές σελίδες το θέμα είναι παντελώς υποβαθμισμένο  και υπάρχει μόνο μία αναφορά ως «Υπόθεση Αντώνη Κάντα». Το μόνο που είναι πληρέστατο είναι η απάντηση της ΑΧΟΝ και του προέδρου της  Θωμά Λιακουνάκου που διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του πρώην αν. γραμματέα Εξοπλισμών του υπουργείου Αμυνας. Ο Κάντας στην απολογία του στην απολογία του κατονόμασε τον Θωμά Λιακουνάκο ως τον άνθρωπο που του άφησε στο γραφείο του ένα σακ βουαγιάζ με 600.000 ευρώ, ενώ εμπλέκει στην υπόθεση και δύο στενούς του συνεργάτες. Παράλληλα για την προ του 1990 υπόθεση ομολογεί «μίζα περί το 1 εκατομμύριο από τον κ. Λιακουνάκο» (Θωμά, είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει)
Το ίδιο έγινε και το περασμένο Σάββατο στα ΝΕΑ, (Τα Νέα και οι «θαμμένες» μίζες) καθώς και στο κυριακάτικο ΒΗΜΑ όπου στο πρωτοσέλιδο υπήρχε μια μικρή αναφορά, την ώρα που σχεδόν όλες οι άλλες εφημερίδες είχαν βασικό πρωτοσέλιδο το θέμα με τις μίζες.