ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Που χάθηκε η (σατανική) μοτοσικλέτα του Τσίπρα;

"Τους βλέπεις, Όλγα μου, τους τρομοκράτες πάνω στη μοτοσικλέτα του Τσίπρα; Τους βλέπω, Γιάννη μου, αλλά ο ένας μοιάζει λίγο με τον Μουρούτη. Ξαναρίξε, ρε Παναγιωτόπουλε, το βίντεο να δούμε τους κουκουλοφόρους. Δεν μπορώ τώρα, γράφω ποιήματα, με έχει καθηλώσει η έμπνευση"...
Ρέστα δίνει πάλι ο αρθρογράφος της Αυγής, Γ. Ανανδρανιστάκης που «τρολάρει» χθεσινά  δημοσιεύματα και σχόλια στα Μέσα του ΔΟΛ («Νέα» και «Βήμα») που έγιναν με αφορμή το  ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν συμπεριέλαβε στο πόθεν ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες την μοτοσικλέτα του.
«Η μοτοσικλέτα που έκανε φτερά», έγραφαν την Τρίτη «τα Νέα» επισημαίνοντας: «Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι στη δήλωση πόθεν έσχες χρήσης 2011 δεν καταγράφεται μοτοσικλέτα..
650 κυβικών του κ. Τσίπρα, την οποία είχε δηλώσει τον προηγούμενο χρόνο και είχε αγοραστεί από τον ίδιο το 2007 έναντι 7.300 ευρώ. Η όποια μεταβολή θα έπρεπε να είχε δηλωθεί».
Στο σημερινό της φύλλο, η Αυγή με το άρθρο του Ανανδρανιστάκη και εμφανώς περιπαικτική διάθεση, απαντά στα σχόλια:
«Ευτυχώς που δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες και ο Τσίπρας ξεμπροστιάστηκε ολοσχερώς. Τον ξεμπρόστιασαν τα «Νέα» και το «Βήμα» που ανακάλυψαν ότι δεν είχε δηλώσει μια μοτοσικλέτα που είχε αγοράσει το 2007 για 7.300 ευρώ και που σήμερα κάνει τουλάχιστον 500 ευρώ, αν βρεις κάποιο κορόιδο να την αγοράσει».
Και συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα ο αρθρογράφος:
«Αφήστε τα μισόλογα κύριοι και πείτε επιτέλους την αλήθεια! Ο Τσίπρας έδωσε τη μοτοσικλέτα του για να διαπραχθούν στυγερά εγκλήματα. Την έδωσε σε τρομοκράτες, για να σκοτώνουν τον κοσμάκη και να διαφεύγουν (...) Θα τα βγάλει όλα στη φόρα η «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ, είναι θέμα χρόνου. Καθίστε στο Mega να απολαύσετε το συγκλονιστικό βίντεο: Δυο τύποι με κουκούλες καβαλάνε μια μοτοσικλέτα που γράφει πάνω με μεγάλα γράμματα ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και πυροβολούν αδιακρίτως στον αέρα. "Τους βλέπεις, Όλγα μου, τους τρομοκράτες πάνω στη μοτοσικλέτα του Τσίπρα; Τους βλέπω, Γιάννη μου, αλλά ο ένας μοιάζει λίγο με τον Μουρούτη. Δεν είναι ο Μουρούτης, Όλγα μου, είναι ο Ντουρούτης, ρώτα και τον Παύλο που είναι αριστερός και τους ξέρει αυτούς από μικρός. Ξαναρίξε, ρε Παναγιωτόπουλε, το βίντεο να δούμε τους κουκουλοφόρους. Δεν μπορώ τώρα, γράφω ποιήματα, με έχει καθηλώσει η έμπνευση"».
- διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ανανδρανιστάκη εδώ