ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Απεργίες σε «Επενδυτή» και «Ελλάδα αύριο»

Ούτε κι αυτή την εβδομάδα θα κυκλοφορήσει τα περίπτερα η εφημερίδα «Επενδυτής». Οι εργαζόμενοι παραμένουν όμηροι καθώς ο ένας από τους εκδότες, ο Δ. Μπενέκος, λέει πως τα δεδουλευμένα πρέπει να τα πληρώσει ο άλλος εκδότης. Ο Αλ. Σκαναβής απαντάει πως δεν έχει να πληρώσει  και το αδιέξοδο επιτείνεται με τους εργαζόμενους να παραμένουν απλήρωτοι και να συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις από σήμερα Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο το πρωί.
Στο άλλο μέτωπο των απλήρωτων, αυτό της εφημερίδας «Η Ελλάδα αύριο» φαίνεται πως η συμφωνία του Σπ. Τρίψα  με τον επενδυτή Κωνσταντινίδη κάπου «κόλλησε» και οι εργαζόμενοι δεν είδαν το.. 
χρώμα του χρήματος όπως τους είχαν υποσχεθεί... Ετσι οι δημοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί της εφημερίδας με τις Ενώσεις τους (Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ε.Π.Η.Ε.Α. και Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α)  αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 17.00 της Πέμπτης, 19 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 17.00 της Παρασκευής, 20 Δεκεμβρίου. Οι Ενώσεις ζητούν την άμεση καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων.