ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Όσο ο κάθε εκδότης βγάζει στο τζάμπα την εφημερίδα του...

...δεν πρόκειται να δώσει, όχι ευρώ, ούτε μελομακάρονο! 

«ΟΚ, να δουλεύουμε τσάμπα για την «Ε» και να βγάλουμε τα παιδιά μας στα φανάρια, να ζητιανεύουνε για της Μάνιας το μαγαζί. Και για να κάνει τον εκδότη ο Χάρης»
Παραθέτουμε απόσπασμα από χαρακτηριστικό διάλογο (στο facebook) ανάμεσα στον Βαγγέλη Βαγγελάτο και τον προσφάτως παραιτηθέντα διευθυντή της εφημερίδας Γιώργο Παπαδόπουλο - Τετράδη. Ο τέως διευθυντής σε κάποιο σημείο αναφέρει και επαναλαμβάνει το ηρωικό: «Δεν βγαζει ο εκδοτης την Ελευθεροτυπία. Οι εργαζόμενοι τη βγαζουν και ετσι πρεπει να τη βλεπουν. Σαν δικη τους»! Επι αυτού του σημείου θα του απαντήσει (ο φίλος του) Βαγγελάτος. Διαβάστε και τα σχόλια δικά σας:..
- Vagelis Vagelatos: «Η εφημερίδα είναι ιδιοκτησία της ΧΚΤ. Τέλος. Η Μάνια έπαιρνε τηλέφωνα και άλλαζε θέματα, ακόμα και αστυνομικά, το λογιστήριο έδινε σε αυτή λογαριασμό, ακόμα και όταν δεν έδινε σε εμάς -ή στο λογιστήριο- μισθό. Θα έπρεπε να ήταν ΚΑΙ δικιά μας εφημερίδα, (μόνο δικιά μας δεν επιτρέπει ο ...άτιμος καπιταλισμός) αλλά ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό θα ήταν να πεισθεί η Μάνια ότι η εφημερίδα χρειάζεται δημοσιογράφους πολύ περισσότερο από ότι Χάρηδες. Αλλά αν οι δημοσιογράφοι τρέχουν όλοι να δουλέψουν για τους Χάρηδες και με "όσα και όταν ελεήσουν", αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ο εκδότης δεν βγάζει την εφημερίδα, αλλά ο συντάκτης δεν κάνει ταμείο. Απλά».
- Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης: Βαγγελη,δεν γινονται ολα για τα λεφτα στη ζωη.Υπαρχουν πραγματα πολυ πιομ σημαντικα,που τα ηξεραν και οι πολυ πιο φτωχοι γονεις και παπουδες μας.
- Vagelis Vagelatos: OK, να δουλεύουμε τσάμπα για την Ε τότε και να βγάλουμε τα παιδιά μας στα φανάρια, να ζητιανεύουνε για της Μάνιας το μαγαζί. Και για να κάνει τον εκδότη ο Χάρης. Ποιος; Ο Χάρης! Όσο ο κάθε εκδότης βγάζει τσάμπα και στο απλήρωτο την εφημερίδα του δεν πρόκειται να δώσει όχι ευρώ ούτε μελομακάρονο. Έξι μήνες βάζαμε από την τσέπη μας για να βγαίνει η εφημερίδα και στο τέλος μας είπαν ότι ρίξαμε και τις ασπίδες. Μην ξεχνάτε τα λαμόγια. Δεν πληρώνουν; Λουκέτο. Συνεχίζουν να μην πληρώνουν; Φουρνέλο. Απλά πράγματα για να ξεμπερδεύουμε κάποια στιγμή. Και τότε ίσως ξεκινήσουμε από την αρχή.
- Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης: Βαγγελη μου η ζωη θα σου δειξει οτι δεν ειναι τα λεφτα το πολυτιμοτερο πραγμα. Ουτε φυσικα και ο κυριοτερος λογος για να αγωνιζεσαι.Σαν τους σκλαβους. Δεν εισαι σκλαβος...

zoornalistas: Διαβάστε τι γράφαμε (Oικονομόπουλος: Σας παραχωρώ τις μετοχές της Ελευθεροτυπίας!) για τα όσα ανέφερε ο τεως διευθυντής της Ελευθεροτυπίας σχετικά με την παραίτησή του από τη Μίνωος.