ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ο Ψυχάρης παίζει θέατρο

Η εφημερίδα «Τα Νέα», η έντυπη ναυαρχίδα του Σταύρου Ψυχάρη και του μνημονιακού μπλοκ συνεχίζει να υποκρίνεται ότι το πρόβλημα στα πανεπιστήμια είναι οι «καλλιτεχνικές ανησυχίες» του πρύτανη. Ότι τα πανεπιστήμια είναι «κλειστά» από ένα καπρίτσιο «μειοψηφιών» που κρατούν ομήρους τους φοιτητές. Ότι οι φοιτητές θεωρούν εχθρούς τους διοικητικούς υπαλλήλους και ο ΣΥΡΙΖΑ τους καθοδηγεί για να «ρίξει» τον κατα τ' άλλα συνετό και διαλλακτικό Αρβανιτόπουλο.
«Τα Νέα» κάνουν πως δεν ξέρουν ότι η παραπομπή του Πελεγρίνη είναι πρωτοφανής στα χρόνια της..
δημοκρατικής ομαλότητας και ότι ο αγώνας των εργαζομένων στα Πανεπιστήμια είναι αγώνας για το δικαίωμα στη δουλειά και αγώνας για την επιβίωση των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων.
Έτσι, συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη με αφορμή τη θεατρική παράσταση του Πελεγρίνη. Παρουσιάζουν τον Π. Σκουρλέτη και τον ΣΥΡΙΖΑ ως «χειροκροτητές» της παράστασης (!) και ως ανέυθυνους που ταυτίζουν την υπεράσπιση του πρύτανη με την υπεράσπιση του πανεπιστημίου.
«Καλό πανεπιστήμιο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το κλειστό πανεπιστήμιο» σχολιάζουν τα «Νέα» αφιερώνοντας δύο ολόκληρες σελίδες στο θέατρο χωρίς να λένε κουβέντα για τις πολιτικές που διαλύουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση...
Το σημερινό πρωτοσέλιδο των «Νέων», με τη χυδαία δυσφήμηση (για μια ακόμη φορά) των Π. Σκουρλέτη και Θ. Πελεγρίνη, δείχνει το επίπεδο της αντιπαράθεσης όσων, υποτίθεται, αγανακτούν για το «τέλμα στα ΑΕΙ».

- left.gr