ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του Μέμου Φαράκου

Αύριο Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013, στη 1 μ.μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, θα γίνει η κηδεία του παλαίμαχου δημοσιογράφου, Αγαμέμνονα (Μέμου) Φαράκου, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών.
Ο Μέμος Φαράκος εκτός από τη δημοσιογραφική και συγγραφική του δράση είχε και συνδικαλιστική δραστηριότητα, καθώς υπήρξε μέλος του Δευτεροβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ.
Ο Μέμος Φαράκος υπήρξε ένας δημοκρατικός άνθρωπος με παιδεία και ήθος και διακρίθηκε ιδιαίτερα για την ευρυμάθειά του. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής του εργάστηκε με όλες του τις.. 
δυνάμεις, υπερασπιζόμενος τις αξίες του και το δημοσιογραφικό επάγγελμα.
Όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του, θα τους μείνει αξέχαστη η απαράμιλλη ευγένειά του, η αισιοδοξία και η θετική στάση, με την οποία αντιμετώπιζε τα προβλήματα, στάση την οποία ποτέ δεν εγκατέλειψε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα τη σύζυγό του Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, τα παιδιά του Μαρία Φαράκου και Γιώργο Βλαβιανό και τους οικείους του και αποχαιρετά τον μαχητή της δημοσιογραφίας, που, σε όλη του τη ζωή, την υπηρέτησε με ευθύνη, ήθος και αποφασιστικότητα.