ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Νέες εφημερίδες: λάδι πολύ κι από τηγανίτα τίποτα

** ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ για την έκδοση εβδομαδιαίας «αντιμνημονιακής» εφημερίδας έχει ξεκινήσει ο γνωστός ανοιχτοχέρης εκδότης - δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.
** ΑΛΛΑΓΗ στρατηγικής σχεδιάζει και ο εκδότης της «Αξίας» Αντώνης Πίκουλας που σκέφτεται την έκδοση αθλητικού (παιδικού) περιοδικού. Και ενώ την ίδια ώρα στον «Γαύρο» ψάχνονται με την μισθοδοσία, ο Πίκουλας δεν αποκλείει και την κυκλοφορία πολιτικής εφημερίδας..
** ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ θα μετατρέψει τη Newsbomb o επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της DPG Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που επανασχεδιάζει την στρατηγική του στα ΜΜΕ.
** ΝΕΑ εφημερίδα, αθλητικής θεματολογίας ετοιμάζει ο Νίκος Πετρουλάκης στη Θεσσαλονίκη. Ηδη οι συνεργάτες του νέου φύλλου, όπως γράφει το Secret, έχουν επιλεγεί και είναι γνωστά..
ονόματα  του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου της συμπρωτεύουσας.
** ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ και η άλλη εκδοτική απόπειρα στον χώρο των media στη Θεσσαλονίκη. Επικεφαλής της προσπάθειας φέρεται να είναι η γνωστή εκδότρια Κατερίνα Βελλίδη. Το φύλλο είναι εβδομαδιαίο και θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο με τον τίτλο «Το Βέλος»
** ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ του Τύπου αποφάσισε να εισέλθει, μετά το Διαδίκτυο, ο Ανδρέας Μπέκιος. Το πρώην στέλεχος της Nova βρισκεται σε συζητήσεις για την έκδοση ημερήσιας αθλητικής εφημερίδας
.