ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Αχ, αυτή η Ευελπίδων!..

Το πουλοβεράκι του Πέτρου και το λουμπάγκο της Τζένης που έμεινε σπίτι

Με ένα άσπρο πουλοβεράκι για το κρύο και χωρίς την σύζυγό του και συμπαρουσιάστρια στο Πρωινό mou του Μεγκα εμφανiστηκε σήμερα το πρωί ο τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος. Στις επίμονες ερωτήσεις των υπολοίπων του πάνελ, απάντησε ότι η Τζένη Μπαλατσινού έχει ένα πρόβλημα με τη μέση που της δημούργησαν τα ψηλά τακούνια. Και τελικά το πρόβλημα στη μέση έγινε λουμπάγκο που ανάγκασε την Μπαλατσινού να κάτσει σπίτι, ενώ ο Κωστόπουλος στο στούντιο μαγείρευε σούπα κολοκύθας και σχολίαζε την υπόθεση Λιάπη. Μάλιστα όταν η «όμορφη Γεωργία»..
ανέφερε ότι ο πρώην υπουργός θα πάει στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο τηλεπαρουσιαστης αναστέναξε λέγοντας: «Αχ αυτή η Ευελπίδων...». Οπως φαίνεται του έχει κοστίσει πολύ η ιστορία της σύλληψής του...
Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Λιάγκας, ο ανταγωνιστής, εμφανίστηκε αρχικά χωρίς τη σύζυγό του και συμπαρουσιάστρια στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η οποία άργησε να δηλώσει παρουσία. Τις προηγούμενες ημέρες απουσίες έκανε κι ο Λιάγκας που έλειπε σε πρόβες για το νέο σόου του ΑΝΤ1 «The Voice». Ο Λιάγκας σημειωτέον εμφανίζεται οργισμένος με την Τζένη Χειλουδάκη επειδή του τα «έχωσε» λέγοντας ότι τον φτύνει στα μούτρα «επειδή η εμπάθειά του για ην gay κοινότητα μας γυρνά στον Μεσαίωνα».
Τελικά αυτό το κακό έχουν οι Πρωινές εκπομπές Ούτε να αργήσεις ούτε να αρρωστήσεις δεν μπορείς. Καλά, καλά ούτε στην τουαλέτα δεν μπορείς να πας γιατί το πάνελ και η... τηλεθέαση θα αρχίσουν να σε κανιβαλίζουν.
Ας πρόσεχαν...