ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Μπούτο στο Mega

Φτιάχνει εταιρεία με τον Θοδωρή Κυριακού

Τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας παραγωγής " ΑΝΩΣΗ ΑΕ" Nίκο Χασσίδ, προωθεί, σύμφωνα με το iefimerida, ο Γιώργος Μπόμπολας για την αντικατάσταση του Πέτρου Μπούτου που αποχώρησε από το κανάλι. Η «Ανωση» ανήκει στην οικογένεια Μπόμπολα και ειναι μια απο τις τρεις εταιρείες που παράγει ψυχαγωγικό πρόγραμμα για το κανάλι των εκδοτών.
Από την άλλη ο Χρήστος Ξανθάκης στην Κ.Ε. εγραψε ότι ήδη στο Mega κυκλοφόρησαν οι πρώτες απόψεις για in house λύση (βλέπε Λοΐζος Ξενόπουλος), που θα ξέρει τι τρέχει στο κανάλι και δεν θα απαιτήσει περίοδο μαθητείας. Tο..
 ισχυρό χαρτί του Mega παραμένει ο διευθύνων σύμβουλος Ηλίας Τσίγκας, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Και κατέχει σαφώς καλύτερα απ' τον καθένα τα οικονομικά, που τόσο ρόλο παίζουν πια στις πορείες των καναλιών.
Ο Πέτρος Μπούτος τώρα, όπως γράφει ο Χρ. Ξανθάκης,  άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα διεκδικήσει ανάλογη θέση σε άλλο κανάλι και ότι θα προτιμήσει να στήσει μια εταιρεία που θα επιμελείται παραγωγών για την ελληνική και τη διεθνή αγορά. Αυτό το τελευταίο, το «διεθνής αγορά» δηλαδή, είναι μάλλον και το κλειδί της ιστορίας. Διότι, όπως υποστηρίζουν οι πονηροί της πιάτσας, ο πρώην διευθυντής προγράμματος του Mega έχει ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με τον Θοδωρή Κυριακού για να φτιαχτεί μια εταιρεία που θα διαμορφώνει και θα διαχειρίζεται εκπομπές για τα έξι βαλκανικά κανάλια του ομίλου Antenna. Η συμφωνία δεν έχει υπογραφεί ακόμη, αλλά οι δύο πλευρές είναι κοντά.