ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Μόνο να ψηφίσει πήγε ο Καραμανλής...

** Περίπου 10 λεπτά στο σύνολο έκατσε στην χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν άκουσε καμία ... ομιλία, κανενός πολιτικού αρχηγού, ενώ δεν πήγε καθόλου από το γραφείο του! Το μόνο που έκανε ήταν να εμφανιστεί λίγο πριν την ψηφοφορία, να ψηφίσει "οχι" και αμέσως μετά να φύγει από την Βουλή, χωρίς πολλές κουβέντες... Η κυβέρνηση διεσώθη με 153 «ναι»
** Στο Μαξίμου και στη Χαριλάου Τρικούπη δεν περίμεναν διαρροές και η υπερψήφιση της πρότασης μομφής από την - ανεξάρτητη πλέον - βουλευτή Θεοδώρα Τζάκρη ήταν  ένας δυσάρεστος αιφνιδιασμός. Η Τζάκρη που διεγράφη αμέσως από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ εξήγησε ότι αυτή η κυβέρνηση «χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα..
κοινωνικής αναλγησίας ανικανότητας, από έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο απ’ την κρίση».
** Μια απορία είναι γιατί τα ανακάλυψε τώρα όλα αυτά η βουλευτής Πέλλας, αφού έχει ψηφίσει ήδη τρία μνημόνια. Στην πραγματικότητα όλοι αντιλαμβάνονται ότι η αγωνία για το προσωπικό μέλλον των βουλευτών της συμπολίτευσης, ειδικά του ΠΑΣΟΚ, μπορεί να γίνει καταλύτης εξελίξεων.
** «Είδαμε έναν Πρωθυπουργό, ο οποίος δεν απάντησε σε τίποτα επί του συγκεκριμένου, αναμασώντας επιχειρήματα τηλεοπτικών παραθύρων» είπε (ΑΝΤ-1) μεταξύ άλλων  ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στη χθεσινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.
«Ξέρετε τι ακούσαμε; Μαγκιές…», πρόσθεσε.
- πηγή: nonews -news