ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Στο «Εθνος» ο Γιώργος Παπαχρήστος

Από λίγους έγινε αντιληπτή η επίσκεψη του Γιώργου Παπαχρήστου πριν δύο εβδομάδες στα γραφεία του «Έθνους». Ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» που συχνά γίνεται αιρετικός με την πένα του, στηλιτεύοντας κάθε αντιμνημονιακό κόμμα που ενοχλεί το ιδεολόγημα της Μιχαλακοπούλου, ανηφόρισε στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου.
Στον πρώτο όροφο, εκεί που στεγάζεται το Εθνος, ο Γ. Παπαχρήστος πηγαινοερχόταν περιχαρής αγκαζέ με τον επιστήθιο φίλο του από τα παλιά, Παναγιώτη Λάμψια (δυνατό στέλεχος του ΔΟΛ στο παρελθόν και ισοδύναμης αξίας δημοσιογράφος στον Πήγασο σήμερα).
Αρκετοί, εντελώς ενστικτωδώς θεώρησαν ότι ο αρθρογράφος των «Νέων» έκανε συμβολική.. επίσκεψη προ της έλευσής του στο «μαγαζί» προκειμένου να καλύψει τη θέση που άφησε κενή ο Παντελής Καψής για να αναλάβει το οφίτσιο της ΔΤ. Κάποιους τους έζωσαν τα φίδια και ένιωσαν να τρίζει η καρέκλα τους. Όμως ο Γ. Παπαχρήστος, προς το παρόν δείχνει ότι απλώς πήγε βόλτα στη Μεταμόρφωση. Θα δείξει. (πηγή: antinews)

Y.Γ 1 Πάντως στο Εθνος για να μην ξεχνιόμαστε αρθρογραφεί κι ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και πατέρας του Παντελή, Γιάννης Καψής. Με έναν μαγικό τρόπο όλα τα διευθυντικά στελέχη που αποχωρούν από τον ΔΟΛ κατά κάποιο τρόπο, βρίσκουν φιλόξενη στέγη και βολεύονται στον όμιλο του Γιώργου Μπόμπολα

ΥΓ 2 Στις αρχές του 2013 είχε ακουστεί ότι ο Γιώργος Παπαχρήστος θα έφευγε με εθελουσία από «Τα Νέα» μαζί με τα άλλα μεγάλα ονόματα του ΔΟΛ (εδω). Ηρθε όμως σε συμφωνία με Ψυχάρη και Μεμή και τελικά παρέμεινε στο συγκρότημα Λαμπράκη.