ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

«Χοντρό φέσι» από την Ελευθεροτυπία

Απλήρωτα είναι τα ασφαλιστικά Ταμεία σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες από την ημέρα που ξεκίνησε να λειτουργεί η εφημερίδα Ελευθεροτυπία.
Η ιδιοκτησία της εφημερίδας δεν περιορίζεται μόνο στην καθυστέρηση της καταβολής μισθών αλλά δεν αποδίδει ούτε εισφορές ούτε αγγελιόσημο στο σημαντικό πλέον χρονικό διάστημα που κυκλοφορεί.
Σημειώνεται ότι οι εισφορές και το αγγελιόσημο αποτελούν πόρους οι οποίοι είτε παρακρατούνται από τους εργαζόμενους είτε εισπράττονται από τρίτους για να αποδοθούν στα ταμεία. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ιδιοκτησία της Ελευθεροτυπίας..
υπεξαιρεί χρήματα τρίτων.(- πηγή: fpess.gr)
Θυμίζουμε ότι οι διοικούντες την «Ελευθεροτυπία» είχαν προχωρήσει και στην απόλυση έξι διοικητικών υπαλλήλων. Τότε είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ του εκδότη Χάρη Οικονομόπουλου και επιτροπής εργαζομένων. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε το μέλλον της εφημερίδας και το επιχειρηματικό σχέδιο που έχει καταρτίσει η διοίκηση. Ο εκδότης προειδοποίησε για την ανάγκη να γίνουν περικοπές σε μισθούς και προσωπικό και ανανέωσε το ραντεβού με τους εργαζόμενους.
Τελικά στην Ελευθεροτυπία και δεν τους πληρώνουν και δεν τους ασφαλίζουν και τους απολύουν...