ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Οι «βυζαντινολόγοι» του ΔΟΛ και η μαύρη λίστα του Ψυχάρη

Βαρύ το κλίμα στη Μιχαλακοπούλου εν όψει των νέων επερχόμενων απολύσεων στο ΔΟΛ με τη
μείωση του προσωπικού να είναι τόσο μεγάλη σε αριθμό ώστε πολλές διοικητικές και εκδοτικές λειτουργίες και δραστηριότητες του συγκροτήματος, είτε να υπολειτουργούν, είτε να καρκινοβατούν...
Η πλευρά Ψυχάρη βέβαια διαρρέει ότι τα πράγματα πάνε καλά και ότι από τον επόμενο μήνα είναι πιθανό να περιοριστούν ή και να σταματήσουν οι καθυστερήσεις στη μισθοδοσία. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα οι απολύσεις μέχρι να φτάσει ο αριθμός του προσωπικού στις… μνημονιακές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η διοίκηση του ΔΟΛ απέναντι στους δανειστές της.
Την ίδια ώρα οι ισορροπίες στη Μιχαλακοπούλου έχουν ανατραπεί αφού ο εκ βορείων προαστίων..
γκαλερίστας είναι πλέον αυτός που κάνει κουμάντο σε καθημερινή βάση και ο μόνος με τον οποίο συνομιλεί και συναποφασίζει ο Ψυχάρης.
Κάποιοι εντός ΔΟΛ λένε ότι ο Κουβουτσάκης ήρθε ως «καταδρομέας» να εκτελέσει την δύσκολη αποστολή των απολύσεων στο ΔΟΛ και όπως νύχτα εμφανίστηκε, έτσι και θα φύγει όταν ολοκληρωθεί η αποστολή του.
Aνεξάρτητα πάντως με το τι θα γίνει με τον Κουβουτσάκη, ο Σταύρος Ψυχάρης  άφησε για μία ακόμη φορά, στα κρύα του λουτρού στενούς του συνεργάτες, κάποιοι εκ των οποίων θεωρούσαν μάλιστα τους εαυτούς τους ένα είδος «δελφίνου».
Τέτοιοι υπήρξαν και άλλοι στο παρελθόν και η λίστα είναι μακριά και φιγουράρουν σε αυτή πολύ γνωστά ονόματα τα οποία από εκεί που έβλεπαν τον εαυτό τους ως το επόμενο «αφεντικό» του συγκροτήματος μέσα σε ένα βράδυ, είτε υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τον ΔΟΛ, είτε παρέμειναν απενεργοποιημένοι στα γραφεία τους.
Τις τελευταίες εβδομάδες η λίστα αυτή έχει αρχίσει να μεγαλώνει ξανά με αποχωρήσεις και απενεργοποιήσεις μεγαλοστελεχών και σύμφωνα με έγκριτους «βυζαντινολόγους» του ΔΟΛ σύντομα θα προστεθούν σε αυτή τη λίστα νέα ονόματα.
Κομμάτι-«κλειδί» του πάζλ της επόμενης μέρας του ΔΟΛ αποτελεί η νέα εταιρεία που έχει ιδρύσει ο Σταύρος Ψυχάρης με έδρα μάλιστα την… έδρα του ΔΟΛ. Προς το παρόν η αιτία της δημιουργίας της και τα πλάνα για την ύπαρξη της παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, αφήνοντας την φαντασία όλων να οργιάζει. - Πηγή: enimerosi24