ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Το σήμα της ΝΕΡΙΤ που δεν βλέπεται!

Οφείλω να αναγνωρίσω ετοιμότητα, διορατικότητα και διαύγεια πνεύματος στους ανθρώπους της ΝΕΡΙΤ. Με το που αρχίσανε οι γκρίνιες για την κιτρινίλα στο σήμα της εταιρείας, έσπευσαν αμέσως να φέρουν τον ασβέστη.
Τον ψηφιακό ασβέστη δηλαδή, μια και στους κομπιούτερ δεν συνηθίζονται ο κουβάς και η μπατανόβουρτσα. Και στο τσακ, στο παρατσάκ, το ασπρίσανε το λόγκο. Ετσι μας ήρθε στους κομπιούτερ μας, απαλλαγμένο από το καναρινί του συνοδευτικό χρώμα (κυρίαρχο το γαλανό, ως είθισται...), που θα μπορούσε να γεννήσει και υποψίες περί μελλοντικής «κιτρινίλας» στην ενημέρωση.
Μπράβο τους, λέω εγώ, είναι τζιμάνια! Το γεγονός, βεβαίως, ότι το σήμα δεν βλέπεται, δεν μοιάζει..  να τους απασχολεί. Από Pacman θυμίζει, ώς κρέμα σώματος βαλκανικού τύπου, χώρια που θα μπορούσε να το φιλοξενεί στην μπέρτα του κάποιος υπερήρωας αμερικανικού τύπου.
Ισως και κάποιο ανιψάκι του Ζορό, που φιλοδοξεί να αγγίξει τα κατορθώματα του θείου. Αυτά παθαίνει κανείς, όταν προσπαθεί να τα κάνει όλα in house και ακόμη περισσότερο όταν προσπαθεί να τα κάνει όλα στο άψε σβήσε και χωρίς κόστος.
Είναι προφανές ότι στο γραφείο του Γιώργου Προκοπάκη δεν την έχουν ακούσει τη φράση «γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι». Αν παραγγείλουν delivery, ελπίζω το κούριερ να τους το επισημάνει...
- media / Eλευθεροτυπία