ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Το Twitter και ο έξυπνος επενδυτής Θοδωρής Κυριακού

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: Πριν από ενάμιση-δύο χρόνια είχε γραφτεί στο ξεκούδουνο δεξιά-αριστερά ότι ο Θοδωρής Κυριακού είχε αποκτήσει ένα μικρό αλλά διόλου ασήμαντο ποσοστό στο τότε απλώς ανερχόμενο Twitter. Τώρα βέβαια που η εταιρεία αναπτύχθηκε, γιγαντώθηκε, προχώρησε σε ΙΡΟ και θα μπει στο αμερικανικό χρηματιστήριο, ο διευθύνων σύμβουλος του Antenna αναμένεται να υπερδεκαπλασιάσει την επένδυσή του. Ελπίζω κάποια από τα κέρδη (προσωπικός καημός!) να τα ρίξει στην ελληνική παραγωγή που τόσο υποφέρει.

 ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ για τις 4 Νοεμβρίου η εφημερίδα «Kontra» ως παιδί του Kontra Channel. Τιμή μισό ευρώ, με υποσχέσεις για αποκαλυπτική δημοσιογραφία, καυτά ρεπορτάζ κ.λπ., κ.λπ. Η ιδιοκτησία.. υπόσχεται επίσης μισθολόγια με συμβάσεις ΕΣΗΕΑ και όχι αγοράς, ενώ κάποιοι από τους συντάκτες ισχυρίζονται ότι ήδη έχουν λάβει προκαταβολές.

 ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ των ραδιοσταθμών Pepper, Oasis και NRJ απέκτησε η εταιρεία «Διαπασών» των Νίκου Μπιλίρη και Αντώνη Ανδρικάκη. Οι σταθμοί θα διατηρήσουν το μουσικό χαρακτήρα τους, με τις κατάλληλες αναζωογονητικές παρεμβάσεις -ξέρει ο Ανδρικάκης απ' αυτά! Εν γένει η «Διαπασών» θα ασχολείται με έργα πολιτισμού και τέχνης, διευρύνοντας τον κύκλο των δραστηριοτήτων της από τις αρχές του ερχόμενου έτους.

Χρ. Ξανθάκης / Μέσα και παραμέσα / Κ.Ε