ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Γλωσσοφαγιά...

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ολοκληρώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του MEGA, προσφέροντας σημαντική ανάσα στη ρευστότητα του καναλιού για το επόμενο διάστημα, αφού οι μεγαλομέτοχοι, Β. Βαρδινογιάννης και Γ. Μπόμπολας κάλυψαν τις αδιάθετες μετοχές που είχαν απομείνει.

ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ, φέρεται ο Γιάννης Πρετεντέρης παρά τις απειλές και τις ύβρεις που δέχεται από τους συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής! Και αυτό διότι αποδεικνύεται εμπράκτως ότι μάλλον κάνει σωστά τη δουλειά του, για να έχει «εχθρούς» και στα δύο άκρα! Επιπλέον ουδόλως φαίνεται να τον πτοεί το συνεχιζόμενο εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή του, δεδομένου ότι αποδέχονται τις προσκλήσεις του στελέχη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, φήμες θέλουν τον Πέτρο Κωστόπουλο να έχει πέσει «θύμα» της γλωσσοφαγιάς των.. τηλεκριτικών – ακόμη και στο εξωτερικό που βρίσκεται, με αποτέλεσμα να στραμπουλίξει το χέρι του! Παρά την απουσία του όμως, συνεχίζονται κανονικά τα δοκιμαστικά για την εξεύρεση μιας ακόμη νεαρής γυναίκας που θα σταθεί στο πλευρό του στο νέο πρωινό του MEGA!

ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΪΖ για το τέλος: ποιο στέλεχος της τηλεόρασης ονειρεύεται να κλείσει την καριέρα του αρθρογραφώντας στην εφημερίδα που ξεκίνησε (ως κλητήρας);

Media windows / Νίκος Νικητέας