ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Το πουλέν του Μαλέλη και η κόντρα Μπούτου - Λάτσιου

Σε προσωπική κόντρα μεταξύ Πέτρου Μπούτου και Γιάννη Λάτσιου, εξελίσσεται η διεκδίκηση MEGA – ANT1 για τα δικαιώματα προβολής του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς, «Βασιλιάδες». Μια κόντρα που για πολλούς, εδράζεται και ενισχύεται από τον ανταγωνισμό της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης… Αφού η μετεγγραφή Λιάγκα – Σκορδά στον ΑΝΤ1 και Πέτρου Κωστόπουλου στο MEGA, άφησε και στις δυο πλευρές απωθημένα!

Αντίθετα χωρίς τυμπανοκρουσίες, ο ALPHA με το πρόγραμμά του εξελίσσεται σε ισχυρό παίκτη για τον ανταγωνισμό. Ξεχωρίζουν για το χιούμορ τους το νέο σίριαλ, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και..
η παρεμβατική «Ελληνοφρένεια». Αξιοπρόσεκτες είναι και οι εκπομπές, της Σοφίας Παπαϊωάννου, του Νίκου Μάνεση και του Αντώνη Σρόιτερ.

Δεν ισχύει το ίδιο για τον ΣΚΑΙ που βρέθηκε ανοχύρωτος στον ανταγωνισμό. Προβληματισμένος φέρεται να είναι ο Σταμάτης Μαλέλης με το δελτίο ειδήσεων, για το οποίο ακούγεται ότι θα αναθέσει ρόλο διευθυντή σύνταξης στον Γιώργο Ψύλλια. Κρίσιμος μήνας για ποικίλες αποφάσεις ο Δεκέμβριος.
- media windows