ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Με ποιον θύμωσε ο Πάνος (Ψυχάρης) και πως έλυσε το πρόβλημα ο μπαμπάς

Σας το έγραψα ότι παίζεται το παιχνίδι της κολοκυθιάς στον ΔΟΛ. Δέχεται στο γραφείο του ο νέος σύμβουλος Παναγιώτης Κουβουτσάκης τα στελέχη της Μιχαλακοπούλου και αρχίζει το παζάρι για τις εργασιακές θέσεις.
Το οποίο παζάρι κατέληξε σε τουλάχιστον 19 απολύσεις χθες, πάρεξ όσες μας προκύψουν από το αρχείο του συγκροτήματος. Διότι και εκεί ξεκίνησε μια σφαγή η οποία στην πορεία μετατράπηκε σε διαπραγμάτευση.
Οπως είχαν τα πράγματα χθες το βράδυ, καταγράφηκαν 7 απομακρύνσεις από τα «Νέα», 7 απομακρύνσεις από το «Βήμα» και 5 απομακρύνσεις από τον ΔΟΛ digital. Στους απομακρυνθέντες από τα «Νέα» περιλαμβανόταν και ένας συντάκτης που είχε εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει. Ανθρωποι της εφημερίδας εικάζουν ότι οι απολύσεις θα ήταν λιγότερες ή και μπορεί να είχαν αποφευχθεί ολωσδιόλου, αν δεν είχε..
προηγηθεί η καταιγίδα με το αρχείο του ΔΟΛ.
Εκεί λοιπόν «κατέβηκε» ο Π. Κουβουτσάκης και αφού βρήκε μια ομάδα περί τα 15 άτομα, αποφάσισε να την τσεκουρώσει και να μείνουν μόνο τρεις. Εξανέστη ο Πάνος Ψυχάρης που εποπτεύει το αρχείο, η υπόθεση παραπέμφθηκε στα ανώτατα κλιμάκια και τελικά αυξήθηκε ο αριθμός των απολύσεων στα «Νέα». Το πόσοι θα παραμείνουν στο αρχείο παραμένει ανοιχτό. Στα «Νέα» πάντως λένε ότι η εφημερίδα έχει μείνει με 70 μισθολόγια και ενδέχεται να αντιμετωπίσει ζητήματα πληρότητας στο εγγύς μέλλον. Ιδίως αν συνεχιστούν οι απολύσεις, όπως ευρέως φημολογείται...
Χρ. Ξ. / «Ε»