ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Θυσίασε τον Παναγόπουλο για τον Σαμαρά

Με μια λιτή ανακοίνωση ο Γιάννης Αλαφούζος τέλειωσε από τον ΣΚΑΪ τον επι σειρά ετών στενό συνεργάτη του Χρήστο Παναγόπουλο. Ο τέως διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ το τελευταίο διάστημα ήταν εντελώς περιθωριοποιημένος, χωρίς ουσιαστική αρμοδιότητα και ως εκ τούτου η μοναδική του ενασχόληση ήταν ο Παναθηναϊκός που ως γνωστόν τα πάει... περίφημα.
Οι λόγοι που οδήγησαν τον Χρ. Παναγόπουλο στην έξοδο ήταν πολλοί - πέραν των κακών επιδόσεων του ΣΚΑΪ. Ενας από αυτούς συνδέεται με τις δικαστικές εκκρεμότητες που έχει ο τέως διευθύνων σύμβουλος και εξ αιτίας των οποίων ο Αλαφούζος φερόταν να είναι πολύ ενοχλημένος.
(Εδώ να θυμίσουμε ότι ο και  πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ, Χρήστος Παναγόπουλος τον περασμένο..
Φεβρουάριο είχε περάσει τηνπόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της απιστίας σχετικά με συμβάσεις που φέρονται να υπογράφηκαν επί ημερών του στο Ραδιομέγαρο. Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με τον όρο της καταβολής εγγύησης 20.000 ευρώ)
Δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδέουν την απομάκρυνση Παναγόπουλου με τις κακές σχέσεις που αυτος διατηρεί με το Μέγαρο Μαξίμου. Ο Αλαφούζος προφανώς θέλει να δείξει στον Α. Σαμαρά ότι θυσιάζει όσους κινούνται σε διαφορετική γραμμή από αυτήν του Μαξίμου. Ο πρώτος που έφυγε από το Φάληρο, όπως μας θυμίζουν τα Παραπολιτικά, ήταν ο δημοσκόπος Γιάννης Μαυρής και ο δεύτερος ο καραμανλικός Χρήστος Παναγόπουλος.