ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Οι χαμηλές κυκλοφορίες φέρνουν ριζικές αλλαγές στην «Αυγή»

Στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ,  την «Αυγή», έχουν προγραμματιστεί συσκέψεις, που θα γίνουν προς το τέλος του μήνα, με στόχο ριζικές αλλαγές στον σχεδιασμό αλλά κυρίως στην ύλη, με εντολές για την άσκηση πιο αιχμηρής δημοσιογραφίας.
Στόχος όλων αυτών είναι η αύξηση της κυκλοφορίας που σήμερα είναι πολύ πεσμένη, σε σημείο να πουλάει το καθημερινό φύλλο λιγότερο από την «Εστία». Κι αυτό την στιγμή που είναι η εφημερίδα ενός κόμματος, του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει ψηφιστεί από 1,5 εκατ. πολίτες... Η κυκλοφορία πανελλαδικά του ημερήσιου φύλλου της «Αυγής» κυμαίνεται από 5.000 μέχρι 6.000 φύλλα και του κυριακάτικου περί τις 6.000 φύλλα...

** Αναστάτωση στον «Επενδυτή»
Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Επενδυτής» καθώς παραμένουν απλήρωτοι,..
επί 6 μήνες. Την ίδια ώρα πραγματοποιείται γενική συνέλευση των εργαζομένων του «Αδέσμευτου Τύπου» ενόψει της συζήτησης για την αίτηση πτώχευσης της εκδοτικής εταιρείας «Μακεδονικές Εκδόσεις» την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

**Ραδιοφωνική συνεργασία Μπιλίρη-Ανδρικάκη
Στη «Διαπασών» ο Νίκος Μπιλίρης μαζί με τον Αντώνη Ανδρικάκη και 3 ραδιοφωνικούς σταθμούς! Η κοινή εταιρεία ονομάζεται «Διαπασών ΑΕ» με έδρα το δήμο της Αγίας Παρασκευής και έχοντας ως σκοπό την «παροχή υπηρεσιών στον τομέα του θεάματος, ακροάματος, καλών τεχνών», κ.α. Το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σε 200.000 και στο  πρώτο ΔΣ συμμετέχουν ο Νίκος Μπιλίρης, η Αναστασία Μπιλίρη, ο Αντώνης Ανδρικάκης και η Μαρία Κερασία Ανδρικάκη.

**O Γιάννης πήρε το τιμόνι…
Ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου Σκάι, στη θέση του Χρήστου Παναγόπουλου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με τη συνδρομή της οικονομικής διευθύντριας Ευαγγελίας Κουτσαυτάκη. Ο Χ. Παναγόπουλος θα διατηρήσει θέση συμβούλου στο Γ. Αλαφούζο. Στο Φάληρο   επιστρέφει μετά από χρόνια η Ντόρα Πάκα κα συγκεκριμένα στο μάρκετινγκ της «Καθημερινής». Στο παρελθόν η Πάκα εργαζόταν στο Σκάι.

Πηγή: Τυπολογίες / Παρόν