ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Μ΄ αρέσει η ανεξαρτησία του και γουστάρω την αναίδειά του

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Χριστόφορος Κάσδαγλης ανέλαβε τον συντονισμό της νέας έκδοσης του thepressproject.gr.. Η ιστοσελίδα  που έχει ως κεντρική ιδέα την «ανατροπή της δημοσιογραφικής και πολιτικής ατζέντας», εξελίσσεται σε Μέσο ερευνητικής δημοσιογραφίας όπου θα γράφουν περισσότεροι από 30 δημοσιογράφοι, αναλυτές, καλλιτέχνες. Στη συντακτική ομάδα του νέου site εντάσσονται οι δημοσιογράφοι Βασιλική Σιούτη,  Νικόλας Λεοντόπουλος, Λαμπρινή Θωμά και άλλοι δημοσιογράφοι. Στο ThePressProject  θα ενταχθούν επιπλέον διαδικτυακές τηλεοπτικές παραγωγές, με την αξιοποίηση των στούντιο που διαθέτει το TPP.
O Xριστόφορος Κάσδαγλης γράφει για το ανανεωμένο ThePressProject και το πως βρέθηκε να ασχολείται με το ειδησεογραφικό πορταλ του οποίου υπήρξε πάντα «φαν» ("μ’ αρέσει η ανεξαρτησία του, πιστεύω στην προοπτική του, γουστάρω τον πειραματικό του χαρακτήρα και την αναίδειά του").
- διαβάστε ολόκληρο το κείμενο  εδώ