ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

«Μόνο 300 άτομα θα κρατήσει ο ΔΟΛ» - Ευρεία σύσκεψη υπό τον Ψυχάρη

Από τον πάλαι κραταιό Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη με τους 1000 εργαζόμενους θα απομείνουν μόνο 300 άτομα προσωπικό γιατί αυτό ζητούν οι τράπεζες για ναχορηγήσουν οποιοδήποτε δάνειο. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ και επιτείνεται από τη θέα των άδειων γραφείων σε όλους τους ορόφους της Μιχαλακοπούλου 80.
Χθες στο λογιστήριο η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη με τους απολυμένους να ζητούν λεπτομέρειες για το ύψος της αποζημίωσής τους, που σε πολλές περιπτώσεις είναι «λειψή» καθώς το ταμείο είναι άδειο αλλά και γιατί τα όποια χρήματα θα δοθούν βάσει της νέας νομοθεσίας που ευνοεί σε κάθε περίπτωση τους εργοδότες.
Τα στελέχη του ΔΟΛ επιζητούν εδώ και πολλές ημέρες μια σύσκεψη υπό τον Σταύρο Ψυχάρη για  και να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι στον Οργανισμό ειδικά μετά και την άφιξη του νέου..
συμβούλου, Π. Κουβουτσάκη. Οι διευθυντές του Ψυχάρη επιδιώκουν την συνάντηση με τον Ψυχάρη και για να εκθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με τον γκαλερίστα της Κηφισιάς που σε πολλές περιπτώσεις και για σημαντικές αποφάσεις αποφασίζει ερήμην τους, ενώ πολλές φορές πράττει το αντίθετο από αυτό που του έχουν εισηγηθεί!
Για το θέμα της σύσκεψης υπό τον Σταύρο Ψυχάρη γράφει και το enimerosi24:
Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των στελεχών, παρουσία του Σταύρου Ψυχάρη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ίσως και εντός της ημέρας στον ΔΟΛ. Θέματα συζήτησης, οι συγχωνεύσεις τμημάτων, η συνέχιση των απολύσεων και φυσικά η επόμενη ημέρα στον Οργανισμό.
Στην ουσία θα επιχειρηθεί να γίνει καταγραφή της κατάστασης και παράλληλα να οριστικοποιηθεί το πλάνο των απολύσεων μέχρι τέλος του χρόνου. Θα εξεταστούν τα οικονομικά μεγέθη, το ενδεχόμενο κατάργησης κάποιων εκδόσεων, καθώς επίσης και η περίπτωση ενιαίου φυλλου το Σαββατοκυριακο! Περίοπτη θέση στη σύσκεψη των στελεχών υπό τον Σταύρο Ψυχάρη, αναμένεται να έχει και το μέλλον των ψηφιακών Μέσων του οργανισμού.
Πάντως το βασικό επιχείρημα για τα όσα συμβαίνουν στον ΔΟΛ, αλλά και όσα θα συμβούν, έχει να κάνει με το τελεσίγραφο των τραπεζών προς τον ισχυρό άνδρα του συγκροτήματος: «Για να χορηγήσουμε νέα δάνεια, το σύνολο του προσωπικού δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 300»!