ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ποιος (και γιατί) «διευκόλυνε» τον Ψυχάρη με 10 εκατ. ευρώ;

Και που τα βρήκε ο συγκεκριμένος; Για ποιο λόγο τα έδωσε στο αφεντικό του ΔΟΛ; Του τα χρώσταγε;

Μπορεί ο νέος δερβέναγας του ΔΟΛ και επιστήθιος φίλος του Σταύρου Ψυχάρη που ακούει στο όνομα Π. Κουβουτσάκης να εντυπωσίασε πριν λίγες ημέρες δωρίζοντας σπάνια έργα τέχνης στο Μουσείο Γουλανδρή, δεν ακολούθησε όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια τακτική και στον πολύπαθο οργανισμό!
Όπως πληροφορούμαστε, το νέο No2 της Μιχαλακοπούλου δεν προσέφερε χρήματα στον ΔΟΛ, δεδομένου ότι δεν μπήκε ως επενδυτής ή κάτι άλλο σχετικό… Αλλά αντίθετα, «διευκόλυνε» ταμειακά – για να το πούμε κομψά – το συγκρότημα στις δύσκολες ώρες που διανύει. Με άλλα λόγια ο Π. Κουβουτσάκης, δάνεισε στον οργανισμό περίπου 10 εκατ. ευρώ… Γεγονός που εξηγεί μία και καλή τους λόγους που ο φιλότεχνος ανήρ απέκτησε ξαφνικά υπερεξουσίες που μόνο..
ο Σταύρος Ψυχάρης ασκούσε!
O τελευταίος ως αποτέλεσμα όλων αυτών αναγκάστηκε να κατασκευάσει ένα προσωρινό σύστημα ισορροπίας τρόμου, αφού από τη μία πλευρά είναι υποχρεωμένος να συμφωνεί – αν όχι σε όλες, στις περισσότερες επιλογές του Κουβουτσάκη και, από την άλλη, να προσπαθεί να συγκρατήσει το κύμα δυσφορίας που έχει ξεσπάσει σε όλα τα μήκη και πλάτη του οργανισμού!
Μάλιστα οι αντιδράσεις των υψηλόβαθμων στελεχών προς τον ισχυρό άντρα του ΔΟΛ για την τροπή που έχουν πάρει οι εξελίξεις, εκτός από καθημερινές, είναι τόσο ισχυρές και έντονες που πλέον όλα είναι ανοικτά και πιθανά!
- από το enimerosi24