ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Χρ. Κάσδαγλης συντονίζει το νέο thepressproject.gr

** Την ερχόμενη εβδομάδα βγαίνει στο Διαδίκτυο η νέα έκδοση του thepressproject.gr με συντονιστή τον δημοσιογράφο Χριστόφορο Κάσδαγλη. Στη συντακτική ομάδα του νέου site εντάσσονται οι δημοσιογράφοι Βασιλική Σιούτη,  Νικόλας Λεοντόπουλος, Λαμπρινή Θωμά και άλλοι έμπειροι δημοσιογράφοι. Η ιστοσελίδα εξελίσσεται σε Μέσο ερευνητικής δημοσιογραφίας και θα παρέχουν αναλύσεις περισσότεροι από 30 εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι, αναλυτές, καλλιτέχνες. Στο ThePressProject  θα ενταχθούν επιπλέον διαδικτυακές τηλεοπτικές παραγωγές, με την αξιοποίηση των στούντιο που διαθέτει το TPP.

** O Λέων Καραπαναγιώτης και η πρόκληση της είδησης” ,είναι ο τίτλος της συνάντησης που διοργανώνεται την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 (19.00) στην αίθουσα  ”Νίκος Σκαλκώτας” του..
Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ομιλητές είναι  ο Παντελής Καψής,  Υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, ο Αλέξης Παπαχελάς, Διευθυντής της εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, ο Νικόλαος Αλιβιζάτος, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Κώστας Μητρόπουλος, γελοιογράφος, η Μικέλα Χαρτουλάρη, δημοσιογράφος και ο Χρήστος Μεμής,  Διευθυντής της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”. Παρεμβαίνει ο δημοσιογράφος Στάθης Ευσταθιάδης και συντονίζει ο Ν. Αλιβιζάτος.

** Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η «Ελληνοφρένεια» επιστρέφει στην τηλεόραση για να μιλήσει με τη γλώσσα της σάτιρας για τα κακώς κείμενα, αντικείμενα και υποκείμενα της επικαιρότητας και της καθημερινότητάς μας. Από την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45, ανανεωμένη, επίκαιρη και καυστική, η «Ελληνοφρένεια» θα χτυπά μέσα από τον Alpha, με  κεντρικό πρωταγωνιστή τον απρόβλεπτο Τσολιά και δίπλα του νέα πρόσωπα σε νέες απίθανες καταστάσεις και νέες εκφραστικές δυνατότητες.

** Τέλος και  ο “Ημεροδρόμος” από το “Ριζοσπάστη”! Μια από τις πλέον πετυχημένες στήλες του ελληνικού Τύπου, που αποτελούσε ιδεολογικό σημείο αναφοράς, εξαιτίας της σύνθετης δημοσιογραφικής δουλειάς του Νίκου Μπογιόπουλου, δεν υπάρχει πλέον στο “Ριζοσπάστη”, χωρίς η εφημερίδα να εξηγεί γιατί έλαβε αυτή την απόφαση.
 
** Ραδιοφωνικό σταθμό” μόνο για τα “αυτιά του ΣτΕ” θέλει να βγάλει στον αέρα ο Παντελής Καψής. Κατά τα πρότυπα του μορφώματος της “Δ.Τ” και του site  με τα κλεμένα κείμενα από το  www.ert.gr, η κυβέρνηση θέλει ξεκινήσει ένα δήθεν ” Δημόσιο Ραδιόφωνο”, για να δείξει πως “ανταποκρίνεται” στην απόφαση του ΣτΕ, ενόψει της συζήτησης στην Ολομέλεια την Παρασκευή.

- από τις Τυπολογίες