ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ντίλερ, Κίλλερ και Σια

14 αντιμνημονιακά τραγούδια με το Χωνί

Το cd  «ΝΤΙΛΕΡ, ΚΙΛΛΕΡ και ΣΙΑ» των Γιάννη Ζουγανέλη και Κ.Χ. Μύρη (Κώστα Γεωργουσόπουλου) κυκλοφορεί για πρώτη φορά μαζί με την κυριακάτικη εφημέριδα Το ΧΩΝΙ  και με 14 αντιμνημονιακά τραγούδια βάζει το δάκτυλο στην πληγή της Ελλάδας με στόχο να αφυπνίσει τους Έλληνες.
Λαζόπουλος, Μπουλάς, Στόκας, Λ. Παπαδόπουλος, Μακεδόνας, Κοντογιάννης, Μάλφα, Σιδέρη, Κικίδη, Καρελάς, Ζιώγαλας, Κοτανίδη και ο ίδιος ο Ζουγανέλης. Όλοι αυτοί σε ένα cd…
Οι συντελεστές της εφημερίδας λένε χαρακτηριστικά απευθυνόμενοι προς τους αναγνώστες της:
«Να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται για «ακόμη ένα cd εφημερίδας» αλλά μια μουσική γροθιά που
ενώνει τη δύναμη της με Το ΧΩΝΙ για να φωνάξουν από ΚΟΙΝΟΥ ένα ισχυρό «Φτάνει πια» στους μνημονιακούς, τα λαμόγια, τους δωσίλογους και τους εθελόδουλους που βασανίζουν την Ελλάδα.
Κάθε νότα του Γιάννη Ζουγανέλη, κάθε στίχος του Κ.Χ Μύρη (Κώστα Γεωργουσόπουλου) είναι ένα ισχυρό χτύπημα στο στομάχι όσων παλεύουν να μας πείσουν ότι "πάμε καλά" και ότι "οι θυσίες γίνονται για το καλό της πατρίδας".
Μια μουσική συλλογή που θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά με την εφημερίδα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι Έλληνα. Τραγούδια που αφυπνίζουν, μελωδίες που χαλυβδώνουν τη διάθεση για ανατροπή, στίχοι που λένε όλη την αλήθεια για το σήμερα και εκφράζουν την προσδοκία για το αύριο!»