ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Η νέα πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και η σχέση της με τον ΔΟΛ και τον Σταύρο Ψυχάρη

Δύο γυναίκες εξελέγησαν στο τιμόνι της ΕΣΗΕΑ: η Μαρία Αντωνιάδου πρόεδρος της Ενωσης και η Μαριλένα Κατσίμη Γενική Γραμματέας. Οι υπόλοιπες θέσεις του Προεδρείου θα καλυφθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης.
Επιδίωξη των μελών του νέου Δ.Σ. είναι να υπάρξει αναλογική εκπροσώπηση όλων των παρατάξεων. Αντωνιάδου και Κατσίμη εκλέχτηκαν με μυστική ψηφοφορία κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και με παρόντα τα μισά μέλη του Δ.Σ.
Η νέα πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ έκανε επί πολλά χρόνια εκκλησιαστικό ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ και εθεωρείτο από πολλούς ως ο έμπιστος άνθρωπος του Σταύρου Ψυχάρη που έκανε όλες τις επαφές.. του θεοφοβούμενου εκδότη με την Εκκλησία και τους Παπάδες. Μετά την ενασχόλησή της όμως με τα κοινά και τον συνδικαλισμό, η δυναμική Μαρία Αντωνιάδου έδειξε ένα άλλο πρόσωπο και ξάφνιασε ευχάριστα όσους την γνώριζαν από το παρελθόν.
Πολλοί έχουν τώρα την περιέργεια πως η Μαρία Αντωνιάδου με την ιδιότητα της προέδρου της ΕΣΗΕΑ θα αντιπαρατεθεί με την ιδιοκτησία του ΔΟΛ και το παλιό αφεντικό της, Σταύρο Ψυχάρη. Πολλοί όμως είναι κι αυτοί που θεωρούν ότι η Αντωνιάδου ως γενική γραμματέας της Ενωσης είχε λειτουργήσει πυροσβεστικά και σε αρκετές περιπτώσεις είχε κερδίσει χρόνο για τους εργαζόμενους του ΔΟΛ...

το τιμόνι της ΕΣΗΕΑ: η