ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί; Γιατί δουλεύεις χωρίς λεφτά;

@ Γιατί δουλεύεις χωρίς λεφτά; Γιατί βάζεις το κεφάλι σου στον πάγκο του χασάπη, χωρίς να σε σπρώξει κανείς; Τι πιστεύεις ότι θα καταφέρεις απασχολούμενος καθημερινά σε ένα site, σε μια διαδικτυακή μπίζνα, σε ένα οτιδήποτε του διαδικτύου, από το οποίο θα “βγάλουν” άλλοι, εκτός από ‘σένα; Γιατί χαλάς (κι άλλο) την αγορά; Γιατί βοηθάς στην εξόντωση της; Ποιός σε έπεισε ότι «έτσι» θα «συντηρηθείς» στην «παράλληλη αγορά»; Και ο λόγος δεν γίνεται για το ελάχιστο των 450 ευρώ. Ο λόγος γίνεται για την άμισθη – εντελώς άμισθη – εργασία. Αυτή που επιλέγεις για να μην πονέσει άλλο ο εγωισμός σου. Κι όχι η τσέπη σου. Αυτή θα συνεχίσει να πονάει, όπως κι αξιοπρέπεια του επαγγέλματος.
@ Δεν θα προχωρήσει, τελικά, η νέα προσπάθεια του Αντώνη Πρέκα με τη VictoryMedia για την έκδοση τηλεοπτικού περιοδικού. Αντιθέτως, με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα ραντεβού για..
το έντυπο εγχείρημα που ετοιμάζουν ο Στέφανος Χίος με τον Νάσο Γουμενίδη.
@ Καλημέρης στον  Alpha, Στάη στον ΣΚΑΪ, Χατζηνικολάου στο Star, αρχίζει και αποκτά ξανά νόημα η τηλεοπτική ρουλέτα.
@ Εξέπεμψε – λέει – το νέο Δημόσιο Ραδιόφωνο. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Ποιός πιστεύει ότι έως τον Γενάρη θα έχει πάρει μπρος ο «γίγας» του Ραδιομεγάρου; Ποιος πιστεύει ότι βαδίζοντας προς την κάλπη θα έχει ισχύ οτιδήποτε συνέβη μέχρι σήμερα; Ποιός εγγυάται ότι αυτό το πανηγύρι δεν θα «τραβήξει» έως την άνοιξη; Αλήθεια, πώς πάνε οι αξιολογήσεις; Όσο για το ΣτΕ; Αποδείχθηκε πιο γρήγορο από ποτέ.
- από το mediablog