ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Πολλά τρεχάματα για την Ελλη Στάη

Εβδομαδιαίο τοκ σόου είναι πολύ πιθανόν να αναλάβει η Ελλη Στάη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Σε αυτό συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες δεδομένου ότι η δημοσιογράφος συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, Σταμάτη Μαλέλη. Μάλιστα κατά την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού, ο Μαλέλης (όπως γράφει το enimerosi24) ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα επιθυμούσε την πρώην ανκοργούμαν της κρατικής να αναλάβει στον ΣΚΑΪ εβδομαδιαίο τοκ σόου κάθε Πέμπτη βράδυ. Προς αυτή την κατεύθυνση και οι τακτικές συναντήσεις σε καφέ και ρεστοράν του Κολωνακίου, με τελευταία αυτή στο «Πρυτανείο» στον πεζόδρομο της Μηλιώνη.
Η Ελλη Στάη πέραν τούτων ασχολείται πυρετωδώς με το ενημερωτικό site και την web TV, που..
στήνει με τους συνεργάτες της (Παντελή Ζαγοριανίτη, Νικόλ Λειβαδάρη). Οπως λέγεται στα μέσα του Οκτωβρίου θα είναι έτοιμη  να ανακοινώσει λεπτομέρειες για το φιλόδοξο προτζεκτ που ετοιμάζει.
Το πρόβλημα βέβαια με την ιστορία του εβδομαδιαίου τοκ σόου στον ΣΚΑΪ σκοντάφτει πάνω στην παράλληλη λειτουργία web TV την οποία θα «τρέχει» η ίδια η Στάη με τη βοήθεια της Νικόλ Λειβαδάρη .