ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ή κορυφή ή τίποτα, τα υπόλοιπα είναι για τους κοινούς θνητούς!

Ο πόλεμος των ειδήσεων αρχίζει! Ο πραγματικός πόλεμος δηλαδή, αυτός που σταμάτησε προσωρινά όταν βγήκε εκτός «αέρος» το Alter. Διότι το δελτίο του Alpha πετάει, αλλά βγαίνει στις 6.30 και όχι στις 8. Διότι το δελτίο του Antenna πάει πρίμα, αλλά δεν διακρίνεται για το συγκρουσιακό του χαρακτήρα. Διότι το δελτίο του ΣΚΑΪ, πρώτον, βγαίνει στις 9, και, δεύτερον, κανείς δεν ξέρει αν θα το βάλει σε δρόμο ο Μαλέλης ή θα βάλει αυτό σε δρόμο τον Μαλέλη. Διότι τα δελτία της Δημόσιας Τηλεόρασης - ποια δελτία της Δημόσιας Τηλεόρασης, κοροϊδευόμαστε τώρα; Τι μας μένει λοιπόν; Μας μένει φυσικά το δελτίο του Star, που κατέρχεται πάνοπλο στην αρένα του ανταγωνισμού. Για την πρωτιά και μόνο την πρωτιά.
 Τίποτε άλλο, άλλωστε, δεν θα ικανοποιούσε την ιδιοκτησία του καναλιού και την ιδιοσυγκρασία του Νίκου Χατζηνικολάου. Ναι, ναι, ξέρω ότι θα είναι απλός σχολιαστής, δεν θα διευθύνει τις ειδήσεις..
του Star και δεν θα τις παρουσιάζει. Γνωρίζω όμως επίσης πως την υπογραφή του τη συνοδεύει και μια σχεδόν παθιασμένη ανταγωνιστικότητα προς κάθε κατεύθυνση. Το είχαμε δει στο Mega αυτό, το είδαμε και στο Alter. Ή κορυφή ή τίποτα, τα υπόλοιπα είναι για τους κοινούς θνητούς. Οσο για την ιδιοκτησία του Star, αν δεν ήθελε να βρεθούν οι ειδήσεις του στην κορυφή, δεν θα έστελνε στην ευχή του Θεού τον Σταμάτη Μαλέλη. Μια χαρά ήταν το μοντέλο του και νουμεράκια και διαφημίσεις έφερνε. Δεν έφερνε παρέμβαση όμως, δεν έφερνε επιρροή.
- διαβάστε περισσότερα στα Μέσα και media του Χρ. Ξανθάκη στην Κ.Ε.