ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ωχριά μέχρι κι ο Βαρδινογιάννης μπροστά στον καναλάρχη Φίλιππο Βρυώνη

«Ζούγκλας», Τράγκας, Χαρδαβέλλας και Σεμίνα στον νέο 902

Τα έγραφαν οι zoornalistas για τον Φίλιππο Βρυώνη, τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τους λοιπούς που εμπλέκονται στην ιστορία του 902. Τώρα λοιπόν έρχονται καταιγιστικές οι πληροφορίες για το ποιοι κάνουν κουμάντο στο νέο σταθμό, ποιοι θα τον στελεχώσουν και ποιοι θα έχουν δικές τους εκπομπές στο πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι «Ε».
Ετσι εμφανίζεται ο φίλος του Σαμαρά, επιχειρηματίας Βρυώνης του Extra και του Zoom, να είναι αυτός που οργανώνει τον νέο 902 ώστε να εκπέμψει πλήρες πρόγραμμα μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.
Δημοσιογραφικά τον πρώτο λόγο θα έχει ο Μάκης Γιομπαζολιάς που κάνει και τις επαφές με  δημοσιογράφους που θα στελεχώσουν το κανάλι «Ε». Προς αυτή την κατεύθυνση έχει..
βολιδοσκοπηθεί ο Ακης Παυλόπουλος που τώρα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στο «ομόσταβλο» Εxtra 3.
Σίγουρο θεωρείται ότι ο υποτονικός πλέον «ζούγκλας» Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα μεταφέρει τις εκπομπές του από το (άλλο «ομόσταβλο») Zoom, στο πανελλαδικής εμβέλειας πρώην κανάλι του ΚΚΕ. Ακόμη ακούγονται τα ονόματα του Γ. Τράγκα, του Κ. Χαρδαβέλλα και της Σεμίνας Διγενή.
Ο παλαίμαχος Σεραφείμ Φυντανίδης αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου του ΔΣ της εταιρείας, με την προϋπόθεση πως η Ολομέλεια του  ΕΣΡ θα εγκρίνει το νέο πρόγραμμα του σταθμού, ενώ ως διευθύνων σύμβουλος εμφανιζεται ο καθηγητής Μπέης.
Τα έσοδα του καναλιού «Ε» θα προέρχονται σε μεγάλο βαθμό, όπως γράφει η εφημερίδα Παραπολιτικά, από την ευρεία συνεργασία με εταιρείες τηλεμάρκετινγκ που ηδη «παίζουν» στους άλλους δύο σταθμούς του καναλάρχη Βρυώνη που μπροστά του πλέον ωχριά και ο Βαρδινογιάννης του Mega και του STAR ..
Ολα αυτά τελούν υπό την αίρεση πως το ΕΣΡ θα εγκρίνει το νέο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού για να προχωρήσει η μετάβαση στο νέο καθεστώς.

Υ.Γ Ολη αυτή η ιστορία είναι πολύ σοβαρή καθώς δεν πρόκειται για ένα περιφερειακό - περιθωριακό κανάλι αλλά για έναν τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας του οποίου η άδεια ανήκει κατ΄αρχάς στον ελληνικό λαό.