ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Δολοφόνοι...

Κορύφωση της εγκληματικής δράσης των ακροδεξιών ναζιστών της Χρυσής Αυγής στην Ελλαδα αποτελεί η άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο 34χρονος ράπερ, γνωστός για την αντιφασιστική του δράση, έπεσε νεκρός στην Αμφιάλη μετά από επίθεση χρυσαυγιτών με μαχαίρι.
Ο δράστης που συνελήφθη από νεαρή αστυνομικό, ομολόγησε την πράξη του καθώς και το ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής που έδινε καθημερινά το «παρών» στα γραφεία τους στον Πειραιά και σε διάφορες «δράσεις» της συμμορίας.
Η Αστυνομία σήμερα το πρωί, παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία της Χ.Α. στη Μεσογείων και στο Σταθμό Λαρίσης, ενώ ανάλογη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε και σε τοπικές οργανώσεις άλλων περιοχών καθώς τα μέλη της ΧΑ εμπίπτουν στην κατηγορία..
κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου κι ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται. Στα γραφεία των συμμοριτών στη Μεσογείων βρίσκονται οι, κατά γενική ομολογία, ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του 34χρονου, βουλευτές της Χ.Α, Λαγός, Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος, ενώ στο Σταθμό Λαρίσης είναι ο Μπαρμπαρούσης. Οι ίδιοι βέβαια αρνούνται ότι Χρυσή Αυγή σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα και υποστηρίζουν ότι καταδικάζουν το έγκλημα.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας προανήγγειλε νομοθετήματα σχετικά με παραστρατιωτικές οργανώσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί κάθε δημοκράτη πολίτη να πάρει μέρος στη σημερινή αντιφασιστική διαμαρτυρία στις 6.00 μμ στην πλατεία Νίκης ( Ζαρντέν -οδός Π. Τσαλδάρη ).
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ εξέδωσε ανακοίνωση όπου σημειώνει πως «η ΧΑ πρέπει επιτέλους να αντιμετωπιστεί ως αυτό που πραγματικά είναι: ως μία εγκληματική οργάνωση που στρέφεται κατά της ζωής ξένων αλλά και Ελλήνων πολιτών».
Το ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία να καταδικάσουν μαζικά και αποφασιστικά τη δολοφονία του 34χρονου από φασίστες της Χρυσής Αυγής. «Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία» σημειώνει σε ανακοίνωσή του.
Η ΔΗΜΑΡ τονίζει πως το χθεσινό δολοφονικό περιστατικό στην Αμφιάλη επιβεβαιώνει την ανάγκη της «θεσμικής ασφυξίας» της Χρυσής Αυγής, της εξάρθρωσης των φασιστικών παρακρατικών μηχανισμών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες o Παύλος Φύσσας, η κοπέλα του και τρεις φίλοι του χθες βράδυ κυνηγήθηκαν από περίπου 30 χρυσαυγίτες που τους είχαν στήσει καρτέρι. Ο 34χρονος κτυπήθηκε με τουλάχιστον 3 μαχαιριές στο στήθος, στην οδό Τσαλδάρη και Ξάνθου στο κέντρο της Αμφιάλης, και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.