ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πορτοσάλτε συμβουλεύει τον Κασιδιάρη...

...«πρέπει να βρείτε τρόπο να μη σας πιάνουν στο στόμα τους»!..

Μετά τον «λαγό» της Χρυσής Αυγής, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου του ΣΚΑΪ, που πριν μια εβδομάδα αναρωτήθηκε γιατί να μη μετέχει μια "σοβαρότερη" Χρυσή Αυγή σε συντηρητική κυβερνητική συμμαχία, ήρθε και η σειρά του έτερου Καππαδόκη, του Αρη Πορτοσάλτε που με τις «συμβουλές» του προς τους Χρυσαυγίτες ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων εναντίον του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ φιλοξένησε στη ραδιοφωνική του εκπομπή τον Ηλία Κασιδιάρη, με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από το μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Πορτοσάλτε απευθυνόμενος στον..
εκπρόσωπο Τύπου της Χ.Α. τον συμβούλευσε είπε: «Πρέπει να βρείτε τρόπο να μη σας πιάνουν στο στόμα τους».
Αυτή του η φράση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τους χρήστες στο twitter να κατακεραυνώνουν τον δημοσιογράφο, ο οποίος απάντησε: «Συνεχίστε εσείς την προπαγάνδα, εμείς τη δημοσιογραφία».

H προπαγάνδα πάντως του ΣΚΑΪ καλά κρατεί: ξεκίνησε από τους Λυριτζηδοοικονόμους («Τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο») και συνεχίζεται με τους Μπάμπηδες και τους Ευαγγελάτους (χθες στην αντιφασιστική διαδήλωση έβγαλαν τίτλο ότι «αγανακτισμένοι κάτοικοι και πολίτες πετροβολούν τους διαδηλωτές»- αποδείχθηκε ότι... κάτοικοι και πολίτες ήταν παρακρατικοί και μυστικοί αστυνομικοί ) 
Δείτε και το βίντεο του infowar: