ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ημέρες Ιουνίου στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς χθες στη Μεσογείων για τη συναυλία διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ημερών από τότε που έπεσε «μαύρο» στις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητές της ΕΡΤ, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες της λαϊκής, έντεχνης και ροκ σκηνής.
Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του δημοσιογράφου Αχιλλέα Παναγούλη, που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής την περασμένη Τετάρτη. Η βραδιά ξεκίνησε με ένα βίντεο από στιγμιότυπα του αγώνα των εργαζομένων, που, όπως και η συναυλία,.. μεταδόθηκε ζωντανά από το www.ertopen.com/
Πρώτοι στη σκηνή ανέβηκαν οι «Locomondo», ξεσηκώνοντας το νεαρότερο κοινό με τους ρέγκε - σκα ρυθμούς τους, ενώ στη φωτεινή εξέδρα της ΕΡΤ ανέβηκαν σταδιακά οι Θάνος Μικρούτσικος, Γιώτα Νέγκα, Λάκης Παπαδόπουλος, Φοίβος Δεληβοριάς, Encardia, Καλλιόπη Βέττα, Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Χαρούλης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Θηβαίος, Μπάμπης Στόκας, Νατάσσα Μποφίλιου, Αφροδίτη Μάνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Υπόγεια ρεύματα κ.ά.
Οσοι βρέθηκαν από νωρίς στο Ραδιομέγαρο είχαν την ευκαιρία να δουν έργα 34 γελοιογράφων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εμπνευσμένα από το «μαύρο» στις τηλεσυχνότητες.
Πρόκειται για γελοιογραφίες επαγγελματιών και ερασιτεχνών που τα φιλοτέχνησαν από την 11η Ιουνίου, όταν «έσβησε» το σήμα της ΕΡΤ. (Εθνος)