ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Απειλητικά mail στους εργαζόμενους της ΕΡΤ

«Κυβέρνηση και "συνάδελφοι" μας ζητούν να παραδώσουμε τη νεοαποκτηθείσα ελευθερία μας, την αξιοπρέπεια, το "Προαύλιο μας", να παραδώσουμε ο ένας τον άλλον». Αυτά αναφέρουν σε ανοικτή τους επιστολή δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή - και ανελλιπώς - στην Αγία Παρασκευή.
Οι εργαζόµενοι που, εδώ και σχεδόν δύο µήνες, προσφέρουν -µαζί µε τους συναδέλφους τους- στον ελληνικό λαό ένα πλήρες ραδιοτηλεοπτικό πρόγραµµα από το Ραδιοµέγαρο της Μεσογείων, καταγγέλλουν ότι λαμβάνουν απειλητικά-εκβιαστικά mail: Η συµπλήρωση 50 ηµερών από την αιφνιδιαστική απόφαση -και την προκλητική, προσβλητική..
ανακοίνωση της απόφασης αυτής από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίµο Κεδίκογλου- να καταργήσει την ΕΡΤ είναι αρκετά σοβαρός λόγος για να επιχειρήσουµε έναν απολογισµό;
Οχι, καθώς κάτι τέτοιο θα ικανοποιούσε µόνον εκείνους που αρέσκονται στην ανάγνωση νεκρολογιών και επικήδειων λόγων. Και θα ήµασταν και εκτός θέµατος, καθώς εδώ δεν έχουµε να κάνουµε µε κάτι νεκρό αλλά µε κάτι πέρα ως πέρα ζωντανό.
Και για τη Ζωντανή και Ανοιχτή -σε πείσµα τόσο των επιδιώξεων της δικοµµατικής συγκυβέρνησης όσο και των πανταχού παρόντων παρατρεχάµενών της- ΕΡΤ µπορούµε να µιλήσουµε χωρίς φόβο και µε πολύ πάθος σε κάθε ευκαιρία, πολύ περισσότερο µάλιστα στη συµπλήρωση των 50 πρώτων ηµερών της.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Χωνί