ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Προβλήματα στον Αθλητικό Τύπο, «βράχνιασαν» τα ραδιόφωνα, ενισχύεται η Live Sport

Oι διαρροές και η φημολογία για επανακυκλοφορία του «Φιλάθλου» έρχονται σε μια εποχή που ο αθλητικός Τύπος μετράει αλλεπάλληλες απώλειες: έκλεισε η Εξέδρα, έβαλε λουκέτο ο Φίλαθλος, μένει βουβή η ΕΡΑ-Σπορ, παίζει στο τσάμπα ο SentraFm (με προσφορά εργασίας από τους παραγωγούς).
Την ίδια ώρα ο Sport-Fm έχει κατεβάσει τον πήχη του προγράμματός του (διακόπηκε η ιδιαιτέρως επιτυχημένη, πολυετής εκπομπή τών Κώστα Βαϊμάκη - Γιάννη Τσαούση «Fight Club» λόγω αποχώρησης του δεύτερου, σταμάτησε να βγαίνει δίδυμο με τον Χρήστο Σούτο ο δημοφιλής «Τσάρλι», οι παραγωγοί μένουν απλήρωτοι για μήνες – και ιδιαίτερα τα μπλοκάκια – κλπ).
Η ομογάλακτη, και άλλοτε κορυφαία SportDay, έχει αρχίσει από καιρό τις εκπτώσεις στους..
συντάκτες και στα ανοίγματά της, βιώνοντας το «μία από τα ίδια» τού Τύπου, δηλαδή περικοπές
αλλά και καθυστερήσεις στη μισθοδοσία που έφτασαν κάποια στιγμή (αν δεν το τους ξεπέρασαν
μάλιστα) στους πέντε μήνες.
Ο Φίλαθλος, αν και όποτε επανεκδοθεί, δεν θα έχει ούτε τα στελέχη του ούτε τις γνωστές πένες του.
Ήδη ο Ηλίας Μπαζίνας γράφει στην τελευταία σελίδα της Live Sport, μιας εφημερίδας που ξεκίνησε πριν από έναν και κάτι χρόνο με χαμηλό μπάτζετ και χαμηλούς τόνους, αλλά τελευταία συνεχώς ανεβαίνει κυκλοφοριακά, σε βαθμό που της επιτρέπει να ενισχύεται. Πριν από μερικούς μήνες h Live Sport εξασφάλισε συνεργασία με τον Βασίλη Βέργη, τον αποχωρήσαντα διευθυντή της «GoalNews» του Μπόμπολα (αρθρογραφεί καθημερινά στην  3η σελίδα), ενώ από την περασμένη Κυριακή εμφανίζεται μεταξύ των αρθρογράφων της ο Διονύσης Βραϊμάκης, πρώην διευθυντής των καλών ημερών της ιστορικής Αθλητικής Ηχούς.
Διευθυντής της Live Sport είναι ο Αντώνης Φουντής, πρώην επιτελικό στέλεχος του αθλητικού τμήματος στην (παλιά…) «Ελευθεροτυπία» και αρχισυντάκτης ο Γιώργος Κοσμάς. Από τις σημαντικές επιτυχίες της εφημερίδας η κοινή συνέντευξη Παύλου και Δημήτρη Γιαννακόπουλου που μίλησαν στον Βέργη.