ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ο Μηλάτος σύμβουλος προγράμματος «Στο Κόκκινο»

Tη θέση του ειδικού συμβούλου προγράμματος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»(105,5) ανέλαβε ο Μάκης Μηλάτος μετά από απόφαση του διευθυντή Κώστα Αρβανίτη, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις.
Ο M. Μηλάτος δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής δημοσιογραφίας από το 1977 ως συντάκτης εφημερίδων και περιοδικών, μουσικός παραγωγός ραδιοφώνου, dj , αρθρογράφος, οργανωτής συναυλιών και συγγραφέας.
Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Βήμα της Κυριακής, Αυγή της Κυριακής και Athens Voice. Με τα περιοδικά Στέρεο, Επίκαιρα, Max, Κλικ, Ποπ & Ροκ, 18, Sonik (διευθυντής), Οξύ (διευθυντής), Echo & Artis, Γαλέρα, κ.α.
Στο ραδιόφωνο έχει δουλέψει στην Κρατική Ραδιοφωνία, στο Κανάλι 15 (διευθυντής προγράμματος), Rock FM (διευθυντής), Ρόδον FM (διευθυντής), Capital, Klik FM, Εν Λευκώ, 105,5 Στο Κόκκινο. Έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο "101 δίσκοι που σημάδεψαν την ποπ κουλτούρα" κι έχει συμμετάσχει στην γερμανική έκδοση "Rock Session" γράφοντας για το ελληνικό ροκ στο βιβλίο που εκδόθηκε για τη ροκ μουσική στην Ευρώπη. Ήταν υπεύθυνος για το διαγωνισμό νέων συγκροτημάτων "Soundwave" που οργάνωσε η Coca-Cola και συνεργάτης της εταιρίας Άνωση στην οργάνωση συναυλιών. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο, με την free press εφημερίδα Athens Voice και με το καλλιτεχνικό site tospirto.net.
.