ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Γιατί πουλήθηκε η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΚΚΕ

Διαψεύδει ο Βρυώνης ότι είναι ο αγοραστής

Την πώληση της εταιρείας Ραδιοτηλεοπτική, ιδιοκτήτριας του σταθμού ράδιο–τηλεόραση 902 αριστερά στα FM ανακοίνωσε επίσημα το ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι αυτή αφορά υποδομές, μηχανήματα και αυτοκίνητα της εταιρείας, ενώ ο διακριτικός τίτλος και τα λεκτικά και ηχητικά σήματα παραμένουν στο κόμμα.
Την ίδια ώρα ο Φ. Βρυώνης διαψεύδει την πληροφορία, περί εξαγοράς του 902. «Ούτε έχει λήξει κάποια διαδικασία πώλησης του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού, ούτε έχει ολοκληρωθεί κάποια ανάλογη συζήτηση» δήλωσε... ο επιχειρηματίας.
Το ΚΚΕ στην ανακοίνωση του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η σημερινή οικονομική κατάσταση της..
Ραδιοτηλεοπτικής δεν μπορεί να εξασφαλίσει πλέον τη λειτουργία του σταθμού και την αντιμετώπιση συσσωρευμένων οικονομικών προβλημάτων. Δεν είναι σε θέση και δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά Ταμεία».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η επιλογή του κλεισίματος, που είχε διαρρεύσει, έγινε επειδή δίνει τη δυνατότητα να ικανοποιηθούν οι υποχρεώσεις του σταθμού προς τους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά Ταμεία.