ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Το δάνειο του Χάρη και η εξόρμηση του φθινοπώρου

Την εξόφληση Μαΐου πήραν την περασμένη Παρασκευή οι εργαζόμενοι στην «Ελευθεροτυπία». Οπως είχε διαρρεύσει, ο εκδότης Χάρης Οικονομόπουλος πήρε δάνειο από την Attica Bank για να εξοφλήσει τουλάχιστον τις άμεσες υποχρεώσεις της εφημερίδας.
Στις αρχές Αυγούστου οι εργαζόμενοι της Μίνωος που ήταν απλήρωτοι τρεις μήνες, απαίτησαν επιτακτικά τα δεδουλευμένα Μαίου, Ιουνίου και Ιουλίου και προχώρησαν σε γενική συνέλευση, παρουσία της (νέας) διεύθυνσης της εφημερίδας.
Η συνέλευση των εργαζομένων προειδοποίησε με απεργιακές κινητοποιήσεις απαιτώντας την καταβολή τουλάχιστον ενός..
μηνιάτικου. Και, ω του θαύματος η διοίκηση έσπευσε και βρήκε χρήματα για να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα του Μαΐου...
Σημειώνεται πως η κυκλοφορία της Ελευθεροτυπίας έχει σταθεροποιηθεί και σε ημερήσια βάση κυμαίνεται κοντά στις 6.000 φύλλα πανελλαδικά. Αυτό που προβληματίζει είναι οι πωλήσεις της Κυριακάτικης που δεν λέει να «ξεκολλήσει» από τα 15.000 - 16.000 φύλλα. Η διοίκηση ευελπιστεί πως με μια δυνατή «καμπάνια» από τον Σεπτέμβριο και τις αντίστοιχες προσφορές, θα ανεβάσει τις κυκλοφοριακές επιδόσεις της εφημερίδας.