ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ξενάκης επί του πιεστηρίου, Μητσοτάκης στην ΕΡΤ, Χαρίτος στο Κόκκινο

** Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Ξενάκης αναλαμβάνει, μετά τις αποχωρήσεις Kουβαρά, Ταλαμάγκα και λοιπών, την παρουσίαση της εκπομπής «Επί του Πιεστηρίου». Στην εκπομπή που συνεχίζει κι αυτή την τηλεοπτική σεζόν στο Kontra Channel, καθημερινά 10-12 το βράδυ, βασικός σχολιαστής θα είναι και πάλι ο Μάκης Κουρής.


**  Τη συνεργασία του με τον Πάνο Χαρίτο ανακοίνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «105,5 Στο Κόκκινο». Ο δημοσιογράφος θα μεταφέρει αποκλειστικά για το σταθμό όλα τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις για την κατάσταση στη Συρία και γενικότερα τη Μέση Ανατολή.

**  Την αναστολή της έκδοσης των περιοδικών ΚΟΜΙΞ ανακοίνωσε, μέσω facebook, ο εκδότης Χρήστος Τερζόπουλος που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έως την τελευταία στιγμή κρατούσαμε την.. σπίθα ζωντανή μήπως μπορέσει να συνεχιστεί η έκδοση των περιοδικών. Συνεχίσαμε να κάνουμε αυτό που γνωρίζαμε. Να εκδίδουμε περιοδικά που να είναι όσο καλύτερα μας επέτρεπαν οι συνθήκες να φτιάξουμε. Και αυτό θα ξανακάνουμε όταν μας το επιτρέψουν οι καιροί.» Οι εκδόσεις ΚΟΜΙΞ φιλοξενούσαν περιπέτειες ηρώων της Disney.


** Ο Δημήτρης Μητσοτάκης θα είναι αυτή την Κυριακή(1/9), στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Ο εξαιρετικός συνθέτης, στιχουργός και συγγραφέας, ιδρυτικό μέλος των Ενδελέχεια θα έχει μαζί του τους «Ευδαίμονες», ένα μουσικό σχήμα υψηλής μουσικής αισθητικής και άποψης:Σταύρος Αναστασιάδης (μπάσο),Αρετή Κοκκίνου (μαντολίνο, κιθάρες),Θανάσης Σολούκος (ακορντεόν, πιάνο), Γιώργος (bro) Μητσοτάκης (τύμπανα)  Εύα Λαύκα (τραγούδι) .