ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ποιον πλάκωσε στις μπουνιές ο Πύρρος Δήμας;

Ο τιμημένος Πύρρος Δήμας των τεσσάρων ολυμπιακών μεταλλίων, ο «μεγαλύτερος αθλητής στην παγκόσμια ιστορία, μετά βέβαια τον Μίλωνα Κοτρονιάτη», σύμφωνα με το Γιώργο Π. Παρασκευόπουλο (μέλος του δ.σ. της Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών), αντιμετωπίζει εσχάτως πολλά προβλήματα..
Εκτός από την πλειοψηφία στην Ομοσπονδία φαίνεται ότι έχει απολέσει και την ψυχραιμία του, αφού τις προάλλες επιτέθηκε σαν κοινός χούλιγκαν στο γενικό γραμματέα Νίκο Σκιαδά, γρονθοκοπώντας τον μέσα στα γραφεία της ΕΟΑΒ, όταν ο τελευταίος... τόλμησε να τον ρωτήσει «γιατί, πρόεδρε, δεν κάνεις συμβούλιο;».
Η υπόθεση αυτή θα έχει ουρά, καθώς έχει πάρει ήδη τη δικαστική οδό, όμως το άθλημα των..
δυνατών βιώνει αυτή την περίοδο τη σοβαρότερη διοικητική κρίση έπειτα από αυτήν του 2008, όταν παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου πιάστηκε ντοπαρισμένη η εθνική ομάδα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, αθλητών δηλαδή που έτυχε λόγω τραυματισμών να μην ελεγχθούν.
Κανείς δεν είπε στον Πύρρο ότι όταν σηκώσεις χέρι να χτυπήσεις άλλον χάνεις το δίκιο σου; Και μαζί τη λάμψη του Ολυμπιονίκη;
Α.Μπ/«Ε»