ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ο χαλκέντερος Γιάννης Αντύπας στο κουμάντο του Action 24

«H νέα συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού» φιλοδοξεί να γίνει ο τηλεοπτικός σταθμός Action 24 που ξεκινάει το νέο ανανεωμένο πρόγραμμά του στις 2 Σεπτεμβρίου. Το Action 24 του Διονύση Παναγιωτάκη έχει βαρεθεί, λέει, τις κορώνες(ποιών;) και τους παραλογισμούς (τίνος;) και στη θέση τους, λέει, οι συντελεστές του καναλιού θα αντιπαραθέσουν και θα προτάξουν ψυχραιμία και μετριοπάθεια (κάτι από  Βενιζέλο θυμίζει αυτό...).
Τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης αναλαμβάνει ο χαλκέντερος και πολυπράγμων δημοσιογράφος Γιάννης Αντύπας -νυν διευθυντής της εφημερίδας ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ και αρθρογράφος σε ουκ ολίγα έντυπα και σάιτ.
Σύμβουλος προγράμματος αναλαμβάνει ο παλιός «Φαντομάς» Βασίλης Ταλαμάγκας, μέχρι πρότινος στέλεχος και εκπομπάρχης (επί του Πιεστηρίου)  στο κανάλι Extra και πρώην γεν. διευθυντής στο ΚΟΝΤRΑ. Ο Β. Ταλαμάγκας θα παρουσιάζει μαζί με τον πρώην εκδότη (Αποκαλύψεις) και νυν..
αρθρογράφο-σχολιαστή (Real group) Σεραφείμ Κοτρώτσο την κεντρική ενημερωτική ζώνη του καναλιού που θα μεταδίδεται 11μμ με 1πμ από Τρίτη μέχρι Παρασκευή.
Tην μεσημβρινή ζώνη του καναλιού 1μμ με 3μμ Δευτέρα με Πέμπτη θα παρουσιάζει ο Βαγγέλης Γιακουμής με τη Γεωργία Σαδανά.
Θα συμμετέχουν ως σχολιαστές οι δημοσιογράφοι Αντώνης Δελατόλας, Χριστίνα Κοραή, Γρηγόρης Ρουμπάνης, Βασίλης Σκουρής, Γιώργος Χουδαλάκης, Λάμπρος Καλαρρίτης, Αγγελική Σπανού, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Γιάννης Καμπουράκης, Γιάννης Αργυρός, Γιώργος Μανουσακάκης καθώς και ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης .
 Με το ΑCTION 24 θα συνεργαστεί πραγματοποιώντας δημοσκοπήσεις η εταιρεία δημοσκοπήσεων ΑLCO του Κώστα Παναγόπουλου. Την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα ο Σερ. Κοτρώτσος και ο  Β. Γιακουμής θα παρουσιάζουν ειδική ενημερωτική εκπομπή με αποκλειστική δημοσκόπηση για τις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις.
Επίσης βάσει του δελτίου τύπου που μας εστάλη:
Το Action 24 θα προσφέρει στους τηλεθεατές ένα μπουκέτο ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων από τα πρωταθλήματα και τους αγώνες κυπέλλου, του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Ελβετίας , της Δανίας και της Ρωσίας, καθώς και αγώνες κυπέλλου της Σκωτίας και της Ουκρανίας. Καθημερινά στις 5μμ θα μεταδίδεται το αθλητικό δελτίο του σταθμού ενώ κάθε Δευτέρα θα κάνουν εκπομπές από τις 9μμ μέχρι τις 11μμ ο Χάρης Αλευρόπουλος και από τις 11μμ μέχρι τη 1πμ ο Γιώργος Γεωργίου.
Την ευθύνη της γενικής διεύθυνσης του σταθμού έχει η Τζένη Αθανασοπούλου.
Το ACTION 24 συνεργάζεται με τη σχολή δημοσιογραφίας του Σταμάτη Μαλέλη, οι φοιτητές του οποίου παρουσιάζουν τη δική τους εκπομπή 3μμ με 5μμ καθημερινά.
 Το ACTION 24 εκπέμπει με το ψηφιακό σήμα της DIGEA από τη συχνότητα 63, από την πλατφόρμα της NOVA στη θέση 314 και μέσω του διαδικτύου από τη διεύθυνση www.action24.gr.