ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Σαν μανιτάρια «ξεφυτρώνουν» sites, περιοδικά και εφημερίδες

«Δεν μπορώ Παντελή μου, έχω τάξει αλλού»!

@ Λεφτά υπάρχουν. Στα media. Σοβαρά. Αλλιώς δεν θα «ξεφύτρωναν» sites, περιοδικάκια, περιοδικά, κακέκτυπα περιοδικών, νέες εφημερίδες (ναι, ναι) με παλιά πρόσωπα, κ.λπ. Τώρα, ποιός ωφελείται από τα λεφτά που υπάρχουν, είναι μία ωραία θερινή ιστορία που συνήθως βαριέται κάποιος να μεταφέρει.
@ Το 3ο (!!!) τεύχος της…. «Ραδιοτηλεόρασης» βρίσκεται στα περίπτερα και έχει εξώφυλλο την Αγγελική Νικολούλη. Όποιος έχει καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με τον τίτλο, εξηγεί. Δε ‘ν’ ντροπή.
@ Σοβαρά τώρα: πόσο «στροφή» θα είναι η «στροφή» του Star στην ενημέρωση; Γιατί οι φήμες..
αρχικά έκαναν λόγο για «στροφή 180 μοιρών», μετά τη στροφή ακολούθησε σιωπή, έλαβε χώρα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του Mega και μετά πιο… σιωπή. “Αλλάζει μεν το κανάλι, αλλά δεν θα είναι τόσο… στροφή, η στροφή, καταλάβατε;”. Και ναι, και όχι. Αλλά κυρίως, ζαλιστήκαμε. Και έχουμε μια σιγουριά ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο πολλά αλλάζουν.
@ Και το άλλο; Το καλό; Όποιος άνοιγε το στόμα του στην πιάτσα να πει τι ήξερε για το “Star” είχε μιλήσει με τον «Νίκο». Περίεργον. Γιατί ο συγκεκριμένος Νίκος μιλάει σπάνια πια. Πιο πολύ τουϊτάρει. Εκτός κι αν ένα ριπλάι και δέκα ριτουί μεταφράζονται ως συναδελφικό κουβεντολόϊ.
@ Πάντως, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να υποδεχθεί τουλάχιστον δύο δημοσιογράφους σε θέσεις ρεπόρτερ. Εις εξ αυτών, ο Κωνσταντίνος Τσουρός.
@ Όσο για το ποιος αναλαμβάνει στη νέα ΕΡΤ – ΝΕΡΙΤ; Μα «ΝΕΡΙΤ»; – ας είν’ μικρό το καλάθι που κρατιέται. Σε λίγο, οι… αρνήσεις και τα “δεν μπορώ, Παντελή μου, έχω τάξει αλλού”, θα θυμίζουν το ανέκδοτο με το λαγό και το λιοντάρι.
- από το mediablog