ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Αποχώρησε και η Κωσταρέλου από την Κολοκοτρώνη

Καταγγέλει προσπάθειες "εισόδου επιχειρηματιών" στην Εφημερίδα των Συντακτών

Kι άλλη αποχώρηση από την "Εφημερίδα των Συντακτών". Μετά τον Σταμάτη (κι όχι Δημήτρη) Νικολόπουλο αποχώρησε και έτερη μέτοχος, η Ελένη Κωσταρέλου. Σε αντίθεση μάλιστα με τον Νικολόπουλο που παραιτήθηκε στο μιλητό, η Κωσταρέλου άφησε και επιστολή πίσω της.
Στην επιστολή η δημοσιογράφος καταγγέλει πως στην συνεταιριστική Εφημερίδα των Συντακτών γίνονται προσπάθειες "εισόδου επιχειρηματιών" με την μέθοδο της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Το οποίον την βρίσκει σφόδρα αντίθετη εξ ου και αποχωρεί. Δεν αποχωρεί όμως από τον συνεταιρισμό και παρακαλεί τους φίλους και συντρόφους να την λαμβάνουν υπόψη τους στις..
συνελεύσεις τους. Τί ακριβώς σημαίνει αυτό, μπορεί ο καθένας να συμπεράνει.
Να σημειώσουμε πως η Ελένη Κωσταρέλου είναι ένας από τους τρεις που έχουν κατοχυρώσει τον τίτλο, οι άλλοι δύο είναι ο Σωτήρης Μανιάτης και ο Στ. Νικολόπουλος.
Οπως ακούγεται στην εφημερίδα της Κολοκοτρώνη υπάρχει συζήτηση για το ότι ο τίτλος πρέπει να είναι κτήμα όλων και όχι μόνο των τριών. Επίσης ακούστηκε και το «τι μας χαλάει εμάς αν μπει κάποιος με 49% και βάλει χρήμα στην εφημερίδα. Αρκεί οι συντάκτες να έχουμε το 50+1%»

Υ.Γ: Λάβαμε mail από τον Σταμάτη (κι όχι Δημήτρη) Νικολόπουλο που ομολογουμένως έχει τα δίκια του να διαμαρτύρεται. Το παραθέτουμε αυτούσιο:
«Ως τακτικός αναγνώστης των Zoornalistas θα περίμενα να προσεγγίσετε την παραίτηση μου με
περισσότερη σοβαρότητα, όχι στο πρόσωπο μου, αλλά στην συνεταιριστική Εφημερίδα των
Συντακτών η οποία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία συγκεκριμένων ανθρώπων ανάμεσα στους
οποίους είχα την τιμή να είμαι κι εγώ. Το πόσοι στεναχωρήθηκαν από την αποχώρηση μου δεν
νομίζω ότι ενδιαφέρει τους αναγνώστες σας.
Φιλικά,
Ο Σταμάτης και όχι Δημήτρης Νικολόπουλος
»